in

Tenggiling Taiko vs King Musang Bertarung dalam SUPER SPONTAN SUPERSTAR 2017 Jumaat Ini

Saat yang ditunggu-tunggu telah tiba. Gelanggang ‘Super Spontan Superstar 2017’ bakal dibuka secara rasminya pada Jumaat ini dengan pertempuran lawak spontan daripada kumpulan ‘Tenggiling Taiko’ yang dianggotai oleh Achey, Rahim, Sharif Zero, Danial, Shahrol Shiro, Mamak Puteh, Sharifah Shahira dan Ozlynn bersama kumpulan ‘King Musang’ yang terdiri daripada Shuib, Syuk Joras, Atu Zero, Fikry, Fad Bocey, Kamal Adli, Amy Mastura dan Zulin.

Pertempuran pada minggu ini merupakan sebuah pertempuran penting untuk menonjolkan kekuatan kumpulan masing-masing dalam memenangi sokongan dan undian penonton. Istimewanya pada minggu pertama, pertemuan kedua-dua kumpulan ini akan turut dihangatkan dengan kehadiran Datuk Zainal Abidin serta dua teraju filem Abang Long Fadil 2, Syamsul Yusof dan Wak Doyok.

Siaran Langsung Super Spontan Superstar 2017 (Minggu Pertama) akan berlangsung pada 8 September 2017 (Jumaat), di Dewan Percubaan UPM, Serdang. Tonton jangan tak tonton.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Erti Persahabatan dalam Drama Bersiri COKLAT Arahan Bade Hj Azmi

Peraduan Premiere With Budiey Filem THE LEGO® NINJAGO® MOVIE