in , ,

Temui Keajaiban Krismas di Genting Winter Wonderland, Tarikan Penuh Pesona

Kembara ke alam yang mengasyikkan kemegahan zaman kanak-kanak sebagai Resorts World Genting (RWG) mempersembahkan Kilang Mainan Santa dalam edisi 2023 Genting Winter Wonderland!

Rangkaian tarikan yang mempesonakan dan jamuan yang lazat menanti di tengah-tengah hiasan Krismas yang megah dari 25 November hingga 1 Januari 2024.

Terpesona dengan pusaran hadiah yang menakjubkan dan gelombang rahmat yang dikurniakan oleh pemecah buah nutcrackers di atas hiasan tengah Krismas yang indah yang dihiasi dengan warna merah dan emas perayaan di Kim Hua Atrium yang ikonik.

Snowfall at Liberty Lane

Saksikan Snowball Express @ SkySymphony, SkyAvenue Mall setiap jam dari 10 pagi hingga 10 malam dan temui Highland Heroes yang comel dalam pakaian Krismas dari 25 November dan maskot Minions dari 5 Disember semasa mereka membuat penampilan berjadual untuk peminat!

GWW Poster 2

Untuk taburan keajaiban Yule luar, pergi ke Gohtong Way, jalan hiburan RWG yang sibuk selepas waktu pejabat kerana ia dimeriahkan dengan kemeriahan dalam pameran perayaan yang cemerlang setiap petang kecuali pada hari Selasa.

Nikmati persembahan secara langsung yang mempesonakan di Dataran Madison kerana resort ini meningkatkan keceriaan perayaan dengan penari hebat, pertunjukan muzik yang meriah, menyanyi di sekitar pokok Krismas dan banyak lagi pada selang masa yang tetap dari 6 petang hingga 11 malam pada hari bekerja kecuali pada hari Sabtu dan malam cuti umum iaitu; Malam Krismas & Malam Tahun Baru, apabila perayaan berlangsung masing-masing hingga 12 tengah malam dan 12:30 pagi.

GWW Poster 1

Jangan ketinggalan menyaksikan persembahan Krismas di Stilts yang mengagumkan dan pengalaman pemodelan belon untuk kanak-kanak sambil anda menyaksikan pertunjukan air pancut yang memukau di Lake of Dreams!

Pengunjung juga akan berpeluang merasai keajaiban salji di tengah-tengah cahaya yang berkelip-kelip ketika RWG mengantar kepulangan Let It Snow di Liberty Lane dengan Santa yang berlaku setiap jam dari 7:30 malam hingga 10:30 malam Ahad hingga Khamis dan setiap setengah jam dari 7:30 malam hingga 10:30 malam pada hari Jumaat dan Sabtu. Jadual setengah jam yang sama terpakai sehingga 11 malam pada Malam Krismas dan Malam Tahun Baru.

Genting Highland Heroes Meet & Greet

Apabila malam tiba dan cuaca berubah menjadi sejuk, cara yang lebih baik untuk melengkapkan pengalaman perayaan daripada dengan jamuan hidangan Krismas tradisional! Nikmati hidangan lazat dari sajian Krismas kami yang luas dan BBQ Pit di Dataran Madison. Jangan lupa untuk mengabadikan momen terbaik dalam perjalanan menyeronokkan anda bersama keluarga dan rakan di media sosial dan hashtag #RWG dan #gentingwinterwonderland di Booth Instagram Nestle.

Fountain show at the Lake of Dreams

Genting Winter Wonderland menjanjikan keseronokan yang hebat untuk pengunjung dari semua peringkat umur! Apatah lagi, penyertaan adalah PERCUMA! Memandangkan tahun semakin hampir ke penghujungnya, sertai kami dalam mengenang kembali tahun yang lalu dan berpesta dengan kejutan yang menggembirakan, sakit dengan DJ dalaman dan juruacara kami sambil mengira detik Krismas dan Tahun Baru!

Untuk maklumat lanjut, log masuk ke rwgenting.com atau media sosial rasmi Genting.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

HONOR X9b 5G

HONOR Hargai Tempah Awal HONOR X9b 5G, Tawar Cabutan Bertuah 

Mawar Rashid & Raf Yaakob Pilih Jalan Berpisah Sebab Tak Lagi Sehaluan