in , ,

Temui Ciri TV Pintar Mengejutkan Ini Yang Anda Tidak Pernah Tahu

Mari lihat apa yang boleh dilakukan oleh TV Pintar untuk anda.

Ramai orang melihat di sekeliling web untuk definisi TV Pintar. Dan walaupun tapak yang berbeza mungkin memberikan pendapat yang berbeza, konsensusnya ialah TV Pintar mempunyai sambungan internet, berjalan pada sistem pengendalian dan dilengkapi dengan perkhidmatan aplikasinya sendiri.

Temui Ciri TV Pintar Mengejutkan Ini Yang Anda Tidak Pernah Tahu

Strim daripada Telefon Anda

Banyak TV pintar turut membenarkan anda menstrim kandungan terus daripada telefon atau tablet anda. Dengan menggunakan apl terbina dalam atau ciri penghantaran, anda boleh mencerminkan skrin peranti anda dan menonton video, melihat foto atau bermain permainan pada skrin besar. Ini ialah cara terbaik untuk berkongsi kandungan dengan orang lain atau menikmati permainan mudah alih kegemaran anda pada paparan yang lebih besar.

Pengecaman Suara

TV Pintar yang hebat harus secara automatik mengesan sebarang peranti yang anda sambungkan melalui HDMI dan menghapuskan keperluan untuk menggunakan beberapa alat kawalan jauh. Banyak TV pintar kini dilengkapi dengan teknologi kawalan suara, yang membolehkan anda menggunakan arahan suara untuk mencari kandungan, melaraskan kelantangan dan juga mengawal peranti pintar lain di rumah anda dengan Bixby. Anda boleh mengaktifkan ciri ini dengan menahan butang mikrofon menggunakan alat kawalan jauh anda.

Kesambungan Rumah

Sesetengah TV pintar boleh disepadukan dengan peranti rumah pintar yang lain, seperti kipas dan pembersih vakum. Ini bermakna anda boleh menggunakan TV anda untuk mengawal peranti ini, melaraskan suhu, mematikan lampu dan banyak lagi – semuanya tanpa meninggalkan keselesaan di sofa anda. Menyambung telefon pintar anda ke TV anda untuk melihat kandungan pada skrin yang lebih besar adalah sesuatu yang anda pasti ingin alami. Gambar dan video dari telefon anda berasa berbeza apabila anda melihatnya pada skrin besar.

Bayar lebih sedikit untuk model TV yang dinaik taraf dengan penjimatan sehingga RM4,500

Adakah anda ingin memiliki salah satu TV yang anda inginkan yang boleh melakukan semua perkara di atas? WOW, naik taraf percuma SEKARANG! Semak Harga Disyorkan Runcit Neo QLED 8K, Neo QLED 4K dan QLED TV 2023 dengan butiran model yang dinaik taraf di bawah:-

Temui Ciri TV Pintar Mengejutkan Ini Yang Anda Tidak Pernah Tahu

Promosi tempahan awal

Pelanggan yang membeli Neo QLED 8K QN700C, Neo QLED Q80C dan QLED Q60C akan menerima peningkatan secara automatik kepada Neo QLED 8K QN800C, Neo QLED QN85C dan QLED Q70C masing-masing untuk harga terdahulu yang anda bayar! Manfaat peningkatan TV ini melayakkan anda kepada kualiti gambar yang menakjubkan dan prestasi kecemerlangan dalam hiburan memberikan anda pengalaman WOW.

Untuk menikmati tawaran eksklusif ini, jadilah salah seorang yang terawal membuat pra-pesanan di Kedai Dalam Talian Samsung Malaysia dan miliki TV idaman anda sekarang.

Untuk maklumat lanjut tentang Neo QLED 8K, sila klik SINI.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

POLIS EVO 3

PUBG MOBILE Membawakan Pek Suara Polis Evo Yang Eksklusif Untuk Anda!

Viu Lancar Drama Thriller, Ubah Memori Manusia Dalam ALTER-NARATIF