in ,

Temui Ayda Jebat, Intan Ladyana & Miera Leyana di Intrade 2014 Hari Ini

Hi semua. Anda tahu tak AIRISH MIRACLE bakal melancarkan sabun pemutih yang mampu mengawal minyak paling berkesan hari ini?

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang sabun terbaru GLAMOROUS FUCHSIA ini, datanglah beramai-ramai ke Intrade 2014 hari ini.

airish miracle

Hanya SATU HARI SAJA!!!

Kebetulan pada cuti perayaan Deepavali ini, sudi-sudikanlah singgah ke booth AIRISH MIRACLE B103 di INTRADE 2014.

Dapatkan set Airish Miracle Premium (harga pasaran RM299) dengan diskaun hebat di acara INTRADE 2014 bermula jam 10 pagi hingga 6 petang ESOK (22 Oktober) di Booth 103, Hall B, Menara Matrade, Jalan Khidmat Usaha off Jalan Duta, Kuala Lumpur.

Selain tawaran hebat, anda juga berpeluang untuk menyaksikan sendiri kemunculan sabun terbaru, Glamourous Fuchsia Signature Soap.

1. DISKAUN 10% – 1 set Airish Miracle Premium (harga pasaran RM299)

2. DISKAUN 10% – 2 Set Airish Miracle Premium + PERCUMA Glamourous Fuchsia Signature Soap (jimat RM100)

Dengan pembelian Set Airish Miracle Premium anda berpeluang untuk bergambar dengan selebriti jemputan – Ayda Jebat, Intan Ladyana, Miera Leyana & Mawar Rashid.

* PROMOSI ini hanya SAH untuk PEMBELIAN set AIRISH MIRACLE di INTRADE 2014 saja. Diskaun ini tidak tertakluk pada pembelian menerusi Zalora, Fashion Valet, Mikraj Concept, Modvier, Bianco Mimosa atau butik Airish Cosmetics.

airish miracle

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Vlog BudieyBuddies at Night of Fright 2 Sunway Lagoon

Pra-Pembelian iPhone 6 & iPhone 6 Plus di Malaysia