in , , ,

Templat Pemasaran iPhone 12 5G Bocor, Bakal Dilancarkan Mulai Oktober

Sudah ada khabar angin yang berleluasa bahawa pelepasan iPhone seterusnya akan menampilkan sambungan 5G. Sejak tahun lalu, senarai panjang sumber terkenal termasuk The Wall Street Journal, Bloomberg, TF International Ming-Chi Kuo dan banyak lagi telah membincangkan rancangan yang mungkin dimiliki Apple untuk iPhone 12 5G.

Untuk membuktikannya, anda boleh mengikuti tweet di bawah ini dari leaker terkenal, Evan Blass. Tak tahu samada betul ke tidak, kita kena tunggu nanti.

Apa yang anda lihat di sini adalah templat pemasaran e-mel milik telco. Templat ini telah banyak disensor, jadi identiti telco bersama rancangan harga untuk iPhone 12 5G masih menjadi misteri buat masa ini.

Templat Pemasaran Iphone 12 5G Bocor

Walaupun begitu, anda masih dapat melihat rujukan ke Apple Watch Series 6 di samping AirPods walaupun tidak diketahui apakah ruang itu dimaksudkan untuk earphone yang dikhabarkan atau model AirPods. Pada masa yang sama, terdapat juga garis yang mengatakan bahawa pra-pesanan untuk iPhone 5G melalui telco misteri akan berakhir pada 20 Oktober.

Sekarang, garis masa Oktober sesuai dengan laporan dari Mark Gurman Bloomberg malam tadi yang menyatakan bahawa iPhone 12 5G tidak akan didedahkan minggu depan di acara pelancaran Time Flies Apple. Sebaliknya, syarikat itu akan menggunakan acara maya untuk memperkenalkan Apple Watch Series 6 menurut wartawan veteran yang berorientasikan Apple.

Templat Pemasaran Iphone 12 5G Bocor

Baiklah, kita hanya akan tahu dengan pasti apabila acara tersebut berlangsung pada 15 September. Jadi, nantikan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Zulin Aziz | 13

GERABAK CEF Bersama Selebriti Terkenal di RTM

Chadwick Boseman | 14

Chadwick Boseman Rahsiakan Penyakit Daripada Produksi Demi Black Panther 2