in

Telefon Bimbit Mampu Milik

Budiey BlogTelefon bimbit adalah gadget yang paling popular dan penting pada masa kini. Tidak kira usia, dari golongan kanak-kanak, dewasa, veteran semua ingin memiliki telefon bimbit sendiri.

Di zaman serba canggih dan berteknologi tinggi, mempunyai telefon bimbit yang boleh buat dan terima panggilan, hantar dan terima pesanan ringkas, tangkap gambar, dengar lagu sahaja tidak mencukupi. Sekarang anda memerlukan telefon yang mempunyai mempunyai ciri-ciri tambahan seperti berikut :

  1. Dual sim card (tidak perlu lagi bawa dua telefon bimbit)
  2. WiFi (anda boleh ‘online’ di facebook dan online dengan kawan-kawan anda di ebuddy dan buka email bila bila masa sahaja)
  3. Tengok TV, dengar FM Radio dan download lagu MP3 di mana sahaja.
  4. Anda rasa tidak mampu memiliki telefon bimbit ini?

Mahal? Jangan risau…!

Sila lawati laman web http://www.cindyrina.com untuk memiliki telefon ciri-ciri masa kini dengan harga serendah RM600 sahaja. Semua harga dalam laman web ini adalah dalam USD kerana pelanggan kami dating dari pelbagai Negara di seluruh dunia.

Mudah sahaja pilih telefon bimbit kegemaran anda bayar dan anda akan bergaya dengan telefon bimbit baru dalam masa seminggu.

Jom layari: http://www.cindyrina.com

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sekitar RTM Media Screening: 2010 FIFA WORLD CUP

Kapow, Batman, Spiderman, Catwoman