in

Telefon Bimbit Ayda Jebat Kena Rampas Ketika Nak Selfie Dengan Lee Kwang Soo

Semalam telah berlangsung rakaman Runningman anjuran 100Plus di Paradigm Mall. Apa yang menarik, hari ini video yang viral Telefon Bimbit Ayda Jebat Kena Rampas Ketika Nak Selfie Dengan Lee Kwang Soo.

Nasib baik Lee Kwang So bertindak dengan cepat memulangkan kembali telefon bimbit Ayda Jebat yang dirampas pengawal ketika sedang mengambil selfie bersamanya.

fon-ayda-dirampas,-lee-kwang-soo-pulangkan

Ketika kejadian Ayda dikatakan sedang memegang telefon bimbitnya sebelum dirampas secara tiba-tiba dan ia mengejutkan Kwang Soo.

Sebaik saja perkara itu berlaku, Kwang Soo terus menyebut perkataan ‘gwenchana?’ yang bermaksud kamu tidak apa-apa setelah melihat Ayda terdiam.

Lee Kwang Soo kemudiannya bertindak mengikut pengawal tersebut dan meminta kembali telefon itu sebelum memulangkan kepada Ayda dan mengambil selfie bersama sebagai tanda mohon maaf.

Tindakan Kwang Soo itu disambut dengan sorakan dan tepukan daripada ribuan penonton yang hadir.

Selain Ayda, selebriti lain seperti Saharul Ridzwan, Ajak Shiro dan Hairul Azreen juga turut menyaksikan kejadian tersebut.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

AMBOI Altimet Mula Buat Hal

Yonder Music Raikan Usia 365 Hari Bersama Dato’ Siti Nurhaliza & Yuna