in

Tambah Pendapatan Dengan Bisnes Kentang Spring

Mahu meniaga untuk mencari duit sambilan. Budiey ada cadangan dan idea baru untuk korang. Apa kata korang jual Kentang Spring atau lebih dikenali sebagai Potato Spring!

Hah? Kentang Spring? Apa tu?

Biasanya kita selalu beli kentang goreng French Fries, kan? Tapi sekarang timbul idea baru yang lebih kreatif dan menarik iaitu kentang goreng dalam bentuk spring. Sila tengok gambar di bawah!

Kentang-Spring

Amacam? Ada berani?

Kepada anda yang nak start berniaga Kentang Spring ni, Budiey rasa anda menjadi antara usahawan pertama kerana bisnes kentang goreng ini baru je nak berkembang di Malaysia. Pasti ramai tertarik nak beli. Budiey gerenti korang boleh dapat untung nanti.

Untuk mendapatkan bentuk kentang seperti spring diatas anda memerlukan peralatan ini untuk memutarkan kentang menjadi bentuk spring.

Mesin-Putar-Kentang-Spring

Cara untuk menyediakan kentang spring ini sangat mudah. Segala plan dan cara-cara untuk berniaga juga diajar dari A-Z. Jangan risau!

Penyediaan-Kentang-Spring

Nak mulakan perniagaan? Kini, KentangSpring.Com menyediakan pakej untuk buat bisnes kentang spring ini dengan hanya bermodalkan serendah RM 799 sahaja!

Anda akan memperolehi pakej berikut:

  1. 1 Unit Mesin Pemotong Kentang Spring
  2. Percuma 250 pcs Lidi istimewa Kentang Spring
  3. Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia
  4. 4 jenis Perisa (BBQ, Tom Yam, Sweet Corn & Cheese) ~ 250g/pek
  5. Banner Promosi bersaiz 2′ x 5′
  6. Acrylic Stand untuk display Lidi Kentang Spring
  7. Video & Manual Penggunaan disediakan PERCUMA

Jika anda sebarang pertanyaan anda boleh hubungi kentangspring.com :
EMAIL : [email protected]
TEL : 017 – 713 6554 (HAFEZ)

Jangan berfikir panjang lagi, perniagaan Kentang Spring memang menguntungkan!

Kalau korang nak tahu, permintaan terhadap Kentang Spring amat tinggi di pasaran. Budiey yakin ia boleh dijadikan sumber pendapatan yang tetap jika anda benar-benar mahu melakukannya!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pertandingan Gatsby Styling Dance Pan Asia 2010-2011

Nisha Dirr & Fimie Don dalam Cucu Seorang Primadona