in ,

Temubual Penuh Bersama Fattah Amin di Pelancaran SYAWAL KALI INI

Baru-baru, entri Fattah di Instagram mengenai sesuatu yang ingin diumumkan khusus buat peminat yang selama ini mendoakan mereka, menimbulkan spekulasi kononnya pasangan itu bakal menimang anak sulung. Semasa pelancaran single raya SYAWAL KALI INI, Fattah Amin mengaku gimik lagu raya dendangannya, Syawal Kali Ini melalui Iaman sosial menyebabkan ramai peminat menyangka isterinya, Nur Fazura hamil.

Single SYAWAL KALI INI adalah lagu raya pertama Fattah hasil ciptaan Aizat Amdan dan Mel Ramlan dan ia berkisar sambutan Syawal bersama keluarga. Menariknya, klip video lagu itu diarah Fattah dan menampilkan bakat lakonan ibu bapanya. Mengikut perancangan, hari ini akan disiarkan muzik video lirik lagu ini di saluran Youtube. Ikuti video temubual penuh di saluran Youtube Budiey. Jangan lupa SUBSCRIBE: www.youtube.com/budiey27

#syawalkaliini #ajdeparfum #budieydotcom #fattahamin #prelovedmania #laguraya #fazura #budieyators #eksklusif

Temubual Penuh Bersama Fattah Amin di Pelancaran SYAWAL KALI INI:

 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tentang Filem Korea PERFECT PROPOSAL

Alvin Chong Teman Janna Nick Beraya di Rusia Sambil Tengok World Cup