in

Review Wireless Earphones SUDIO TRE

Yeay, selamat tahun baru 2018 guys! Dah tak lama lagi kita akan menyambut tahun baru. Seperti yang Budiey katakan sebelum ni, muzik dan saya tak dapat dipisahkan. Setiap hari nak kena layan muzik walaupun tengah workout kat gym. Sepanjang tahun ni, banyak lagu-lagu yang best. Tapi lagu best pun tak guna kalau pendengaran atau mutu bunyi tu tak power. Sekarang lebih senang apabila Budiey dah guna wireless earphones SUDIO TRE dari jenama SUDIO dari Sweden ni. Korang boleh follow IG: @sudiosweden.

Memang tertarik dengan pakejing SUDIO ni, kotak ni sangat premium dan istimewa. Siap ada riben merah lagi. Kalau korang nak buat hadiah hari jadi kat kawan-kawan pun sesuai sangat. Nak hadiah krismas pun sempat lagi ni. Nak kasi tunang ke suami ke kat isteri pun boleh.

Review Wireless Earphones Sudio Tre

Baru-baru ini, Budiey dah beralih dengan SUDIO selepas melihat rebiu yang dibuat oleh penyanyi dan pelakon Alvin Chong. Memang terasa sangat nak dengar macamana gempaknya bunyi dari earphone SUDIO yang diperkatakan ramai ni.

Review Wireless Earphones Sudio Tre

Harganya berpatutan dan berbaloi dengan mutu dan kualiti bunyi cukup berkualiti. Tambah lagi, ia sangat ringan. Jadi senang nak bawa ke mana sahaja. Apabila lekat je kat telinga ia tak mudah tercabut. Senang nak workout la kan, lagi pun dia kalis air atau kalis peluh. Sekali caj baterinya boleh tahan lama gak jangka hayatnya iaitu selama 9 jam play time. Dapat stand by selama 10 hari. Lama tu. Budiey suka SUDIO TRE ni sebab tak payah serabut dengan kabel. Boleh cover 15 meter range. Nama pun wireless.

Disertakan bersama extra wing-tips yang boleh mengubah kita punya kehendak demi keselesaan semasa memakainya. Tre earphone also offers Siri voice control, mic clarity, and full sound transparency in order for you to be able to listen to your favorite tunes without losing touch of your surroundings.

Sudio TRE still offers the minimalist Scandinavian/Swedish design yet fashionable to be an elegant accessory. It is also provided with a handmade leather pouch and 3 different-sized wing-tips for most secure fit and comfort for your ears.

Jadi, boleh pakai ni dengar muzik di mana sahaja tak kira tempat sebab ia sentiasa melekat kat telinga. Reka bentuknya pula sangat lawa, elegan dan premium. Didatangkan dengan 4 color iaitu Sudio TRE – BlackSudio TRE – Classic BlueSudio TRE – Pink, and Sudio TRE – White.

Review Wireless Earphones Sudio Tre

Kepada korang yang suka wireless earphones SUDIO TRE dan berhajat nak beli, korang diberi 15% dengan menggunakan code ‘BUDIEY’ semasa buat pembelian di http://www.sudiosweden.com/my.

SUDIO Sweden is having a 2017 Christmas and Year End promotion now that Sudio will give FREE Gift Box for every purchase and FREE Delivery to Malaysia.

Yes, yang paling penting penghantaran percuma untuk seluruh Malaysia. Plus korang akan dpt FREE 1 Marble Phone Case for one order of earphones. Follow IG @sudiosweden #sudio #sudiosweden #sudiomoments #budieydotcom #budieyators

Review Wireless Earphones Sudio Tre

Review Wireless Earphones Sudio Tre

Review Wireless Earphones Sudio Tre

Review Wireless Earphones Sudio Tre

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

TV2 Kira Detik Tahun Baharu 2018 Janjikan Program Terbaik

Senarai Penuh Pemenang Top Hot 2017