in

Slot Senda Pagi Perkenalkan Gameshow Ewah-Ewah & Berek

Slot terbaru di TV3 berjudul Senda Pagi kini menceriakan hari anda setiap pagi! Dimulakan dengan tiga program istimewa iaitu gameshow Ewah-Ewah, drama bersiri Berek dan penampilan gandingan hos baru Amy Mastura dan Shamsul Ghau Ghau dalam Apa-Apa Aje. Ewah-Ewah diterajui oleh dua pengacara berbakat iaitu Nabil dan Raja Azura. Rancangan yang pasti mencuit hati ini bakal menampilkan barisan artis terkenal tanah air bergandingan bersama peserta yang terpilih melalui saringan uji bakat. Drama bersiri Berek pula mengisahkan telatah lucu kehidupan isteri-isteri polis yang tinggal di Berek dibintangi oleh Sharifah Shahira, Ani Mayuni, Hamidah Wahab, Norseha, Zaibo, Shamsul Ghau Ghau, Roy Azman, Keifli AF dan Sapura. Pelancaran Slot Senda Pagi akan diadakan pada jam 11.30 pagi. 

Tarikh : 21 Januari 2009 (Rabu)

Masa :
11.30 tengahari (Pelancaran)
2.00 petang (Rakaman berlangsung)

Lokasi :
Capital Studio,
42, Jalan Tago 2,
Taman Perindustrian Tago,
Sri Damansara, 52200 Kuala Lumpur

Artis :
Fazli Zainal, Ieda Moin, Jeffrydin, Hanny Madu, Naz Habibullah, Faizal Ismail, Cheryl Samad, Saerah, Saida, pasangan kembar, Akbar dan Akhtar

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sidang Media Road Tour Lelong Amal Suria FM

Prison Break America’s Hit TV Series is Back on 8TV