in

SIY Produk Pelangsingan Paling Hebat di Malaysia

Budiey BlogLiyana ingin berkongsi pengalaman beliau mengunakan SIY (Slim it Yourself). Sebelum ni berat beliau 75kg.
 
Beliau telah mengunakan bermacam-macam produk pelangsingan yang berada di pasaran termasuklah ubat yang diberi oleh doktor di klinik.Ada juga produk yang mahal sampai beliau pernah belanjakan RM 1300 dalam masa 15 hari sahaja.
 
Kata liyana memang sakit juga nak bayar sebanyak itu ,tapi nak kurus punya pasal tetapi alangkah kecewanya, satu kg pun tak turun!
 
Liyana pergi balik tanya kat Staff produk tersebut tapi staff tu jawab,”Berat tak turun takper kak… janji % lemak turun.” Mendengar jawapan itu tension jugak Liyana.
 
Akhirnya kawan beliau Haida rekemem lyana cuba SIY , cubalah jugak walaupun separuh hati ,Haida turun 4 kg dengan satu kotak, tu yang buat liyana teruja nak cuba jugak.
 
Habis kotak pertama (10 hari), Liyana terkejut berat dia naik 2 kg, Liyana terus email Mas (www.langsingdengansiy.com) dengan rasa bengang dan hati panas. Masa tu liyana dah rasa SIY tak serasi dengan aku nih.
 
Rupa-rupanya Mas cakap saya ada masalah water retention patutlah tak turun-turun, Mas cadangkan rendam kaki dalam Dead Sea Salt Cream (langsingdengansiy.com) untuk atasi masalah water retention. Water retention ni adalah masalah air berlebihan dalam badan, dan susah nak keluar.
 
Liyana rendam kaki dengan Dead Sea Salt Cream tiap-tiap malam dan terus ambil SIY 3 kotak lagi habis kotak keempat berat liyana jadi 71 kg. Walaupun tak turun banyak, liyana tetap bersyukur, kedegilan lemak yang selama ini imune dengan pelbagai produk berjaya di pecahkan oleh SIY.
 
Liyana masih meneruskan SIY, walaupun tak turun banyak tapi student2 liyana puji kata liyana nampak kurus dan slim dan makin cantik. (Almaklumlah cikgu…) Liyana amat bersetuju dengan kata-kata Haida yang siy ni shapekan body kita, baju lama-lama semua dah boleh pakai balik.
 
Liyana juga ingin berpesan untuk anda semua supaya jangan ragu-ragu dengan SIY, terutama yang ada masalah serupa dengan beliau. Almaklumlah.. lemak dalam badan nih dah bertahun2 bersarang dalam badan kita.. jadi mengambil masa untuk dihilangkan.

P/S liyana pun dah sign up as SIY distributor.

DAPATKAN PRODUK BERKESAN DARI SIY SEKARANG!!!
 
Untuk maklumat lanjut tentang SIY boleh ke www.langsingdengansiy.com. Pembayaran melalui kredit kad disediakan dan pinjaman utk kakitangan kerajaan disediakan.

Untuk penghantaran segera hubungi Mas : 016-66177663 dan 017-3309506.

LANGSINGKAN BADAN ANDA DALAM MASA 10 HARI SAHAJA DENGAN SIY (SLIM IT YOURSELF)
Layari sekarang: www.langsingdengansiy.com

KAD KREDIT DITERIMA!
Pelbagai Produk Pengurusan Berat Badan Dan Kecantikan Ditawarkan Untuk Anda.
Hubungi Mas 016-6224506

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. sy dh cuba..rasanya masalah sy sama mcm liyana..dh nk habis 3kotak,tp berat turun sikit jer..xpela..blik msia nti sy beli dead sea salt cream..

  2. haku dah abis kotok ke2 tapi tak nampak sangat, adala yg tegur nampak kurus skit, tp aku tgk cam biasa je bdn aku ni…taktau bila nak amik kotak ke3..huhuhuhu…

  3. sebenarnya kalau nak kurus takde jalan mudah, exercise, exercise dan exercise….serta jaga makan. Tu je jalan penyelesaiannya.

  4. apa jaminan produk ini selamat utk kesihatan dan tidak akan ada kesan jangka masa panjang?..terlalu bnyk produk pelangsingan d pasaran…
    sy sendiri pernah alami masalah berat badan, dan sy pernah cuba 3 produk pelangsingan namun hasilnya hampeh. Akhirnya, sy menemui jalan penyelesaian dgn berpuasa, kurangkan pengambilan kerbohidrat, banyak minum air dan bersenam. Dlm sebulan sy hilang 5 kg. Itupun, selepas mendengar nasihat doktor yg juga merupakan makcik sy. Katanya, PRODUK PELANGSINGAN yang tidak ada jaminan boleh mengakibatkan MANDUL!!..uiish..taknak le nak kurus sampai xleh nak beranak. Kalo lawa mane pun, tp mandul pastu kene tinggal laki watpe gak kan?..hehe..

  5. Betul! Saya setuju ngan Aryanie. Nak kurus kena kurangkan makanan karbohidrat, berlemak. Banyak minum air suam, exercise tu yang paling penting. Boleh jimat duit….

  6. ku dh try siy ni sekotak dlm bln lepas..nk kata trun sgt kg xgak tp shapekan body,yes..ku pnya sluar udah longgar tp xlama la,siy ni pon utk 10 ari je kan,huhu..tp ble mnum siy mmg xrasa lapar,yg best memerut pon lancar jek..xperlu teran2..
    skang ku udah x beli itu siy,rasanya nafsu makan ku kembali cam dlu..
    hermmmm..xpela,janji diriku sihat & x obesiti..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Fifi Selamat Lahirkan Anak Sulung

Temui Padi, Andra & The Backbone, Sheila On 7, Gigi, Dewa 19 di KL Sentral