in ,

Siti Nurhaliza Jalani Pembedahan Untuk Hamil

DATUK Seri Siti Nurhaliza selamat menjalani pembedahan kecil di sebuah pusat perubatan semalam sebagai persediaan untuk hamil anak kedua.

Siti, 41, berkata, pembedahan itu dibuat kerana dia akan menggunakan kaedah rawatan persenyawaan in-vitro (IVF) seperti yang dilakukannya untuk kehamilan pertama.

“Saya menjalani pembedahan kecil dan Alhamdulillah semuanya selamat. Prosedur ini perlu kerana saya akan menggunakan kaedah rawatan kesuburan IVF, seperti yang pernah saya lakukan sebelum ini. Saya harap semua pihak dapat doakan saya supaya segera sembuh,” katanya kepada Harian Metro.

Semalam, Siti memuat naik gambar sedang menerima rawatan di sebuah pusat perubatan selepas menjalani pembedahan kecil di Instagram Story. Namun, Siti tidak memaklumkan dengan lebih lanjut jenis pembedahan yang dibuat.

Sebelum itu, Siti membuat persembahan bersama Bob Yusof mendendangkan lagu Anta Permana pada Anugerah Juara Lagu (AJL) Ke-34, Ahad lalu.

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

“Sepatutnya Mak Pergi Dulu Dan Bukan Abang,”- Ibu Abam

DSV Tuntut Azwan Ali Mohon Maaf Dalam Tempoh 48 Jam