in

Siti Nurhaliza di Konsert Setiakawan 2 @ Dataran Merdeka Malam Ini

Sempena sambutan ulang tahun Radio Televisyen Malaysia (RTM) ke-62, RTM akan mengadakan Konsert Setiakawan 2.
 
Tarikh:  
5 April 2008 (Sabtu)

Masa:  
8.00 malam (Siaran Langsung bermula jam 9.00 malam)

Tempat:  
Dataran Merdeka, Kuala Lumpur.

Ia merupakan kesinambungan kepada Konsert Setiakawan pertama yang diadakan bersempena dengan 50 tahun hubungan diplomatik Malaysia dan Indonesia pada 11 Januari lalu. Ianya akan dihoskan oleh Zul Yahya dan Sharifah Shahira atau Shira.
 
Konsert ini akan Antara barisan artis terkenal yang akan menjayakan Konsert Setiakawan 2 ini ialah Dato’ Siti Nurhaliza, Misha Omar, Adibah Noor, David Arumugam (Alleycats), Elyana, kumpulan Sofaz, Suki, Izwan Pilus, Prem Nath, Ferhad, Ahli Fiqr, Maya Rahman, Kris Dayanti, Yuni Shara (Indonesia), Maria (Brunei Darussalam) dan ramai lagi. Semua pembaca Sensasi Selebriti dijemput datang. Terima kasih RTM atas jemputan.

[tags]Konsert Setiakawan 2, gambar siti nurhaliza, drama renjis, shilpa lee, prostitute, law order, Dato’ Siti Nurhaliza, Misha Omar, Adibah Noor, David Arumugam, Alleycats, Elyana, kumpulan Sofaz, Suki, Izwan Pilus, Prem Nath, Ferhad, Ahli Fiqr, Maya Rahman, Kris Dayanti, Yuni Shara, aktres hot Indonesia, Maria[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sekitar Shooting IKON MALAYSIA @ CENTRO, SOOKAA, KL Sentral

Amy Search Buka Restoran Cheng Ho di Wangsa Maju