in , ,

Siri Galaxy Tab S9 Tablet Yang Akan Membantu Anda Mengikuti Inspirasi Anda 

Alami hiburan, kreativiti dan produktiviti yang tidak pernah terjadi sebelum ini dengan siri Galaxy Tab S9 Samsung yang mentakrifkan semula landskap tablet sambil menetapkan standard baharu tontonan yang mengasyikkan dan kebebasan kreatif.

Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9+ atau Galaxy Tab S9 telah melalui inovasi yang konsisten untuk merangkumi semua pengguna yang menggemari dalam satu reka bentuk premium yang lengkap.

Berikut ialah empat cara tablet ini boleh memberi inspirasi kepada anda untuk menjalani kehidupan seharian, ke mana-mana sahaja anda pergi:

Untuk Profesional Bekerja

Sentiasa menyesuaikan diri dengan kerja anda, walaupun semasa dalam perjalanan? Siri Galaxy Tab S9 ialah teman pilihan anda untuk membantu anda mengecas turbo hari kerja anda.

Selesaikan tugas dengan lebih pantas dengan berbilang tugas yang berkuasa pada siri Tab S9. Ciri seperti Multi Window membolehkan anda mengatur tiga apl yang anda inginkan dalam grid skrin penuh, manakala paparan Pop-Up memastikan apl anda dibuka sebagai tetingkap terapung di atas skrin utama anda, untuk membantu anda memperkemas aliran kerja anda semasa anda menavigasi antara e-mel, dokumen dan banyak lagi.

Bagi mereka yang gemar bekerja jauh dari meja mereka atau sentiasa melakukan perjalanan, nikmati kefungsian seperti PC dengan mudah apabila anda menggandingkan siri Galaxy Tab S9 dengan Papan Kekunci Kulit Buku. Anda juga boleh menghidupkan mod DeX untuk memanjangkan tablet untuk pengalaman desktop dengan mudah alih tablet maksimum.

Panggilan kerja juga boleh dibuat mudah dengan siri Galaxy Tab S9. Apabila menerima panggilan Google Meet, anda boleh bekerjasama dengan lebih mudah dengan berkongsi skrin anda sambil mengedit bersama dokumen Samsung Notes secara langsung.

Jika anda sudah memiliki telefon pintar Galaxy, siri Tab S9 adalah tambahan yang bagus kepada senjata produktiviti anda. Manfaatkan Multi Control untuk menyalin, menampal atau menyeret teks dan imej untuk berfungsi secara langsung antara tablet dan telefon pintar, atau Kongsi Pantas untuk berkongsi imej, video dan juga fail besar antara peranti anda, dikuasakan oleh ekosistem Galaxy yang canggih.

Tablet Yang Akan Membantu Anda Mengikuti Inspirasi Anda: Siri Galaxy Tab S9

Untuk Pemain Kasual

Tahukah anda bahawa 74% pengguna dalam talian yang berminat dengan permainan, bermain permainan atau menonton kandungan sukan dan permainan pada tablet mereka? Bawa permainan kegemaran anda ke tahap seterusnya dengan siri Galaxy Tab S9.

Dengan ketebalan hanya 5.5mm, Galaxy Tab S9 Ultra ialah salah satu tablet premium paling nipis di pasaran. Alami grafik yang sangat realistik bagi setiap dunia maya pada skrin 14.6 inci yang luas, dikuasakan oleh pemproses Snapdragon 9 Gen 2 untuk Galaxy, pemproses mudah alih sepantas kilat yang sama dalam telefon pintar terbaharu Samsung.

Bertarung dalam Arena Pertempuran Dalam Talian Berbilang Pemain, kuasai teka-teki atau trivia, atau main peranan avatar kegemaran anda dengan barisan Galaxy Tab paling cekap haba Samsung. Sebagai Tablet Galaxy pertama yang dilengkapi dengan ruang wap dalaman, siri Galaxy Tab S9 direka khas untuk tugasan berintensiti tinggi seperti permainan tugas berat, serta maraton permainan yang lebih lama dengan pelesapan haba dua hala yang serba baharu untuk mampan. dan prestasi yang lebih baik.

Untuk Pelajar dan Pereka Pengambil Nota

Mencari teman yang boleh dipercayai dalam kehidupan sekolah anda? Hidupkan idea anda dengan siri Galaxy Tab S9, satu tablet yang anda suka dan gunakan sepanjang kuliah, tugasan dan banyak lagi.

Siri Galaxy Tab S9 didatangkan dengan S Pen, yang menawarkan pengalaman seperti pen di atas kertas, serta kebebasan untuk menulis dengan lancar dalam bar carian, penyemak imbas dan kedai aplikasi dengan ciri AI – S Pen ke teks – yang secara automatik menukar tulisan tangan kepada teks.

Panduan Profesional untuk mencipta dengan Galaxy Tab S9

Bagi pembuat nota yang gemar, aplikasi GoodNotes kegemaran peminat tersedia secara eksklusif untuk pengguna tablet Galaxy pada siri Galaxy Tab S9, membolehkan pengalaman mencatat nota dan jurnal baharu pada Android. Jadikan kerja projek lebih mudah dengan berkongsi atau bekerjasama pada nota yang dibuat dalam GoodNotes secara serentak semasa perbincangan dengan rakan sebaya anda.

Walau apa pun kursus pengajian anda, tablet ini dibuat untuk anda. Dikemas dengan aplikasi seperti LumaFusion untuk penyuntingan video yang tepat; Clip Studio Paint untuk lukisan, lukisan dan antara muka kreatif yang diperkemas; serta ArcSite untuk pereka bentuk dan profesional untuk membangunkan aset yang direka dengan teliti seperti pelan tindakan CAD 2D, pelan tapak yang komprehensif dan anggaran yang tepat, siri Galaxy Tab S9 memperkasakan kajian anda dengan produktiviti spontan dan kreativiti yang dipertingkatkan.

Untuk Ibu Pelbagai Tugas

Ingin melarikan diri ke dunia hiburan baharu selepas hari yang panjang? Paparan Dynamic AMOLED 2X siri Galaxy Tab S9 memberikan pengalaman hiburan yang mengasyikkan dan mudah alih, sekiranya anda perlu membawanya ke luar untuk berehat.

Tonton rancangan kegemaran anda kerana ia bertujuan untuk ditonton dalam nisbah bidang 16:10 yang dikekalkan pada siri Galaxy Tab S9. Bagi mereka yang hanya mempunyai masa untuk menonton atau membaca pada waktu malam, tablet ini juga dilengkapi dengan Keselesaan Mata yang mengurangkan ketegangan mata dengan cahaya biru rendah, dikurangkan lebih daripada 70 peratus.

Sebagai ibu bapa muda, anda boleh menggunakan siri Tab S9 di sekeliling anak-anak anda dengan ketenangan fikiran atau bahkan menduduki

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Alyssa Dezek

Alyssa Dezek Kembali Dengan Muzik Video Terbaru Berjudul Faham Tak

Azizan Osman

Usahawan Melaka Berpeluang Dilatih Dr. Azizan Secara Langsung