in , ,

Siri Anime Fantasi Jepun ISHURA Ditayangkan 3 Januari di Disney+ Hotstar

Diadaptasi daripada manga terkenal dengan nama yang sama, Ishura menceritakan kisah sekumpulan dewa-dewa yang bersaing berjuang untuk merebut takhta Raja Iblis yang telah mati.

Pada tahun 2024 mendatang ini, sebuah anime Jepun serba baharu kembali ke Disney+ Hotstar dengan tayangan Ishura yang telah lama ditunggu-tunggu pada 3 Januari.

Adaptasi manga yang dinanti-nantikan dengan nama yang sama, Ishura menceritakan kisah dunia selepas kematian Raja Iblis. Dengan sebilangan besar dewa yang bermati-matian cuba membuktikan diri mereka sebagai “Satu Wira Sejati”, juara ini menghadapi cabaran dan pesaing paling sukar di dunia untuk menentukan siapa yang paling kuat daripada mereka semua.

Siri Anime Fantasi Jepun ISHURA Untuk Mulai 3 Januari Di Disney+ Hotstar

Diadaptasi untuk skrin oleh Passione (Yuri Is My Job, Love Flops), Ishura diarahkan oleh Takeo Takahashi dan Yuki Ogawa, dengan reka bentuk watak oleh Yoko Kikuchi dan Yuka Takashina.

Ditetapkan untuk dikeluarkan mulai 3 Januari, Ishura menyertai perpustakaan kandungan anime Jepun yang semakin berkembang yang tersedia di Disney+ Hotstar. 

Siri Anime Fantasi Jepun ISHURA Untuk Mulai 3 Januari Di Disney+ Hotstar

Peminat penceritaan Jepun yang tidak boleh dilepaskan boleh melanggan Disney+ Hotstar hari ini untuk menikmati akses kepada siri menawan lain termasuk: PHOENIX: EDEN17, adaptasi karya mani Osamu Tezuka yang membawa penonton ke pengembaraan luar angkasa berbahaya ke planet baharu yang penuh dengan kesengsaraan; SYNDUALITY Noir tentang sekumpulan manusia yang dipaksa jauh ke bawah tanah ekoran malapetaka dahsyat yang dikenali sebagai insiden “Air Mata Bulan Baru”; Gannibal tentang seorang pegawai polis yang baru dipindahkan yang menemui rahsia ngeri tentang penduduk kampungnya, dan banyak lagi!

Mulakan penstriman Ishura mulai 3 Januari di Disney+ Hotstar.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

BANDI AMUK GEGAR VAGANZA 2021

Kalau Dibayar Sejuta Pun Bandi Amuk Tak Akan Sekali Kali Buka Topeng

Snap & Win Anjuran Aquaria KLCC x Aquaman and the Lost Kingdom