in

SHOWCASE MADE IN MALAYSIA @ STADIUM LARKIN

Satu showcase ‘MADE IN MALAYSIA’ akan berlangsung pada 20 Julai 2008 di Stadium Larkin. Dianjurkan buat julung kalinya oleh IMS Prima Sdn Bhd, showcase ini diadakan untuk mengembalikan kegemilangan industri muzik Malaysia terutama band-band baru underground atau indie dan mainstream yang kurang mendapat sambutan.

Di Malaysia sebenarnya terdapat banyak band-band yang berkemampuan untuk pergi jauh dalam bidang industri muzik dan mereka jarang diketengahkan. Jadi, dengan adanya sokongan daripada Playerz Sdn Bhd, Komuniti Untuk Semua, radio rasmi Hot FM dan Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) ini berhasrat untuk membuka mata dan peluang kepada peminat-peminat muzik tanahair untuk sama-sama menyokong pergerakan seni muzik di Malaysia.

Antara band yang terkenal akan membuat persembahan ialah Kristal, Acab, Plaque of Happiness, Meet Uncle Hussain, OAG dan ramai lagi. Ianya dijangka akan mewujudkan satu lagi fenomena pesta muzik terhebat untuk tahun 2008.

Untuk peminat, tiket boleh dibeli pada hari konsert Inul berlangsung iaitu pada 19 Julai 2008. Sebarang pertanyaan, bolehlah menghubungi 03=2693 6818.

Tiket akan dijual pada RM10 sahaja sebelum 20 Julai dan pada 20 Julai ianya akan dijual dengan harga RM20.

Mengapa Hujan tidak ada dalam senarai? Mungkin atas sebab tidak mahu tragedi band itu dimaki oleh orang Johor Bahru berulang lagi?

Radhi OAG

Vokalis ACAB

Hos Showcase, Faiza

[tags]showcase, made in malaysia, Kristal, Acab, Plaque of Happiness, mermaid, misha omar, stadium larkin, jb, Agensi Anti Dadah Kebangsaan, mortgage rates, mustika ratu, nona, personal loans, sports toto malaysia, Playerz Sdn Bhd, unsecured loans, weight watchers group australia, Meet Uncle Hussain, OAG, t-shirt and jeans, hot fm[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Trivia: Kereta Selebriti Ke?

Rakaman Zoom In Hari Raya Aidil Fitri @ RTM