in ,

Showcase Kau dan Aku Musim Kedua

Bagi meneruskan kesinambungan dan kerancakkan drama hiburan yang menggabungkan lakonan, tarian dan nyanyian oleh pelakon dan penyanyi popular masa kini, KAU & AKU kini sedia untuk menemui para penonton buat musim yang kedua!

kau dan aku

Anda sudah bersedia untuk menonton kesinambungan. Saksikan juga watak-watak baru yang akan muncul dalam musim kedua ini. Untuk menyemarakkan lagi, Astro akan menganjurkan showcase Kau dan Aku.

Mengekalkan pelakon utama pada musim pertama seperti Akim AF7 dan Aril AF7 serta pelakon-pelakon hebat yang lain seperti Mimi Harris, Farish, Amar, Ika Nabila, Anita Baharom, Puteri Fateen, Sabrina Ali, Kathy Fauziah, Lana Nordin, Zulkifli Zain, Aliff Khadam, KAU & AKU musim kedua ini juga dengan sukacitanya juga ingin memperkenalkan pelakon-pelakon pada musim baru seperti Hafiz AF7, Anith, Tony Eusoff dan ramai lagi pada showcase istimewa ini.

Jangan lupa hadir dan saksikan showcase istimewa yang secara santai juga akan melancarkan drama hiburan popular buat musim kedua ini pada hari Sabtu, 13 November 2010, jam 3.00 petang di Plaza Alam Sentral, Shah Alam.

kau dan aku

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Artis Aquila Emas & Celeb Nexus Jayakan Kempen Derma Darah

Gambar Selebriti di Prebiu Media Filem Ngangkung