in ,

Showcase Istimewa One Music Live Session With Fazura

TANDA HATI FAZURA UNTUK PEMINAT

Umum sudah mengetahui malah dapat mendengarkan hasil album perdana Fazura yang dilancarkan pada 3 November lalu. Album yang mengandungi 9 buah lagu diterbitkan oleh antaranya Tantra Numata, Irfan Aulia (Samsons), Rich L Gimbang (Es-tranged), Ahmad “Kemat” Khair, Anas Amdan, Alwyn Santiago, Megat Fazzly dan Megat Aizat mendapat sambutan yang baik dari para peminat industri muzik tempatan.

Fazura

Kini sebagai tanda hati Fazura buat para peminatnya, penyanyi dan pelakon terkenal ini mempersembahkan sebuah ‘showcase’ khas.

Showcase ini bakal diadakan Clarke Ballroom, Le Meridien Kuala Lumpur pada 18 Mac ini bermula jam 4 petang.

Showcase ini merupakan sebuah penghargaan khas dari hati Fazura buat para peminat albumnya yang merupakan pembeli ‘pre order’ di platform Lazada. Malah buat yang berminat untuk menyaksikan persembahan ini, mereka masih berpeluang mendapat tiket melalui pendaftaran sebagai pengguna aplikasi ONEMUSIC.

Kempen ini berlangsung dari 1 Mac hinggalah 15 Mac ini. Aplikasi ONEMUSIC boleh dimuat turun di Apple Store dan Google Play Store.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Menang Pass Ke Live Viewing Party #ILOVEUNITED

Winners for the 90th Academy Awards®