in , ,

SHARGE Bikin Fiksyen Sains Jadi Realiti, Peminat Filem Mesti Ada Power Bank Sci-Fi 

SHARGE inovator terkemuka dalam industri bekalan kuasa menjadikan fiksyen sains menjadi kenyataan. SHARGE Malaysia secara rasminya melancarkan koleksi produk yang dijenamakan bersama dengan filem sci-fi terkenal “The Wandering Earth II”.

SHARGE sentiasa berusaha untuk mencipta reka bentuk yang menakjubkan, teknologi perintis, menyampaikan produk yang sangat baik, bukannya hanya menjual produk. Fiksyen sains membawa kekuatan dan inspirasi, yang memberi inspirasi kepada pasukan SHARGE kepada korporat dengan “The Wandering Earth II”.

SHARGE The Wandering Earth II_Internet Hostkey_2

“Nyatakan harapan untuk mencipta produk yang melampaui kebiasaan, menggunakan produk untuk membawa fiksyen sains menjadi realiti. Kami mahu menghasilkan produk yang boleh digunakan dalam kehidupan sebenar, sambil memastikan penampilan props kekal sama.” Zhang Bo, pengasas SHARGE berkata.

SHARGE The Wandering Earth II_Space Elevator_2

Sementara itu, Zhang Bo turut memetik sebaris daripada filem Star Trek “To boldly go where no one has went before”, untuk menyatakan SHARGE akan tetap berbeza dan tidak akan membiarkan masa menjadi membosankan.

Bertemu — Bank Kuasa Hostkey Internet

Power Bank Paling Sci-fi. Untuk Meja Idaman Anda.

Dalam filem “The Wandering Earth II”, Internet Hostkey menyembunyikan 30,000 kata laluan rawak sebagai kunci untuk memulakan “Earth Engines”, mendorong Bumi keluar dari Sistem Suria, ke tanah air baharu. SHARGE cipta semula prop filem asal ke dalam bank kuasa yang teguh untuk menyimpan peranti anda.

Pengecasan Pantas 130W. 3 Peranti Sekaligus.

Kekunci Hos Internet membolehkan pengecasan 3 peranti serentak dengan menampilkan 2 port USB-C dan 1 port USB-A. Ia boleh meningkatkan produktiviti anda dengan jumlah output 130W dan output port tunggal maksimum 100W.

SHARGE The Wandering Earth II_Internet Hostkey_1

Keserasian Sejagat.

Kekunci Hos Internet membenarkan pengecasan pantas dan selamat untuk lebih 1,000 peranti, menyokong protokol pengecasan pantas universal. Serasi dengan komputer riba, telefon pintar, tablet, konsol mudah alih dan banyak lagi.

Paparan Pengecasan Masa Nyata Sinematik.

Kekunci Hos Internet membolehkan anda memantau status kuasa anda dengan ramalan masa nyata masa pengecasan dan penjejakan berterusan kuasa input/output. Kekal dimaklumkan tentang masa peranti anda akan dicas sepenuhnya.

Dengan mengklik butang [JANA], SHARGE mengembalikan tetapan filem asal “30,000 kata laluan rawak.” Selami pengalaman yang menawan dengan nombor yang berkelip.

Keselamatan Unggul. Kabel USB-C terbina dalam. Selamat untuk Direbut dan Pergi.

SHARGE secara konsisten mengambil keselamatan sebagai keutamaan keutamaan. Produk SHARGE juga diperakui untuk keselamatan yang unggul dan diluluskan untuk digunakan pada syarikat penerbangan. Internet Hostkey juga menampilkan pengecasan semasa dalam perjalanan dengan kabel USB-C terbina dalamnya, menghapuskan keperluan untuk membawa kabel tambahan sekiranya berlaku kecemasan kuasa.

Bertemu — Bank Kuasa Magnetik Lif Angkasa

Sambungan. Antara Peranti Anda dan Tenaga.

Bank kuasa magnet Angkasa Lif telah diilhamkan oleh lif angkasa yang menghubungkan manusia dengan ruang dalam filem “The Wandering Earth II”. Sekarang, SHARGE cipta semula ia menjadi bank kuasa yang elegan, bersambung dengan lancar ke peranti anda dan tenaga yang mencukupi.

Saiz Mini. Kemudahalihan yang tiada tandingan.

Bank kuasa magnetik lif angkasa bersaiz poket bersaiz 70x70mm, lebih kecil daripada kad kredit. Ia mudah melekat pada bahagian belakang telefon anda tanpa mengganggu penggunaan harian anda, sama ada anda memegang telefon anda secara menegak atau mendatar.

Snap di Mana-mana.

Bank kuasa magnet Angkasa Lif didatangkan dengan daya magnet yang kuat sehingga 10N (sama dengan menyokong berat 1 kg). Ia boleh dipasang dengan selamat pada iPhone anda dengan tenang tanpa terjatuh secara tidak sengaja.

Bebas daripada Kebimbangan Bateri Dicabut.

Space Lif mengguna pakai teknologi susun untuk menyambungkan sel berganda dalam bentuk yang sangat padat. Nikmati kuasa berkekalan dengan bateri 5,200mAh yang teguh yang menyokong pengecasan wayarles 7.5W dengan sokongan MagSafe dan Qi. Selain pengecasan magnet, ia juga memudahkan pengecasan pantas 20W melalui sambungan berwayar port USB-C juga.

Temui — Pengecas MOSS 40W

Pengecas Super atau Mastermind AI?

MOSS Charger 40W komputer kuantum dalang AI daripada “The Wandering Earth II”, pengatur Krisis Musim Gugur Bulan 2058, kini berdiri sebagai pengecas dalang hebat anda sendiri.

SHARGE The Wandering Earth II_MOSS Charger_2

Dalang Super. Caj Super.

Pengecas MOSS 40W, menggunakan teknologi serba-gaN termaju, mencapai output maksimum, membolehkan pengecasan pantas. Ia boleh mengecas iPhone anda 8-15 hingga 50% dalam masa 30 minit sahaja. Pengecas MOSS boleh mengurus bukan sahaja satu peranti sekali gus, menawarkan pengagihan kuasa melalui kedua-dua port USB-A dan USB-C untuk pengecasan dwi.

Keserasian Julat Penuh.

Pengecas MOSS menyokong rangkaian komprehensif protokol pengecasan, termasuk PD, QC, FCP, SCP, PPS, Apple 2.4A dan lain-lain. Ia boleh mengecas lebih 1,000 peranti, termasuk telefon pintar, komputer riba, tablet, peranti pegang tangan, jam tangan pintar dan fon telinga.

Cukup Pintar Untuk Memantau Suhu.

Berbeza dengan pengecas berbilang port tradisional, Pengecas MOSS terdiri daripada cip pintar yang memantau suhu 100,000 kali sehari. Ia boleh melaraskan kuasa pengecasan secara dinamik untuk mengelakkan terlalu panas.

SHARGE “The Wandering Earth II” Collections are now officially launched in Malaysia. Available open sale starting from 1 December, exclusively at Lazada Flagship Store, and SHARGE Official Website.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Awi Rafael Beri Nafas Baharu Lagu Klasik, Hanya Tuhan Yang Tahu

IQIYI

iQIYI & GSC Movies Membawa Filem Cina ke Skrin Pawagam Malaysia