in

Sesi Ujibakat Anak Wayang di Shah Alam

Pada | 18 April 2009, Ahad

Tempat | Shah Alam City Centre, 

Seksyen 14, Shah Alam,

Selangor Darul Ehsan      

Kepada semua pembaca yang berbakat dan bercita-cita menjadi pelakon, sesi ujibakat bagi program realiti terbaru keluaran Astro. Buat pertama kalinya, Astro membuka peluang kepada rakyat Malaysia untuk hadir pada sesi ujibakat pencarian bintang drama yang berbakat dalam bidang lakonan.

Astro meneruskan lagi kegemilangan dan tradisinya dalam mengekalkan kedudukannya yang terunggul dalam memberikan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggannya dengan memperkenalkan sebuah projek yang yang akan mengegarkan industri drama tempatan; ANAK WAYANG yang sudahpun memulakan penjelajahannya di negeri Johor dan Pulau Pinang untuk mencari pelakon-pelakon berpotensi yang layak bergelar anak wayang termasuk pada hari Sabtu dan Ahad ini di Shah Alam, Selangor.

Pelakon popular Fazura, pengacara bagi program Anak Wayang akan turut hadir bagi memeriahkanlagi acara. Sama-sama kita nantikan!

Pencarian Bintang Drama Seterusnya Kini Bermula! 

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Dynaz Keguguran

Gambar Detik Irma Dipeluk Nabil di ABP 2008