in , ,

Senarai Lima Tayangan Premiere With Budiey Minggu Ini

Pada minggu ini, minggu yang paling meriah sebab ada Budiey akan anjurkan bukan satu, bukan dua… tapi lima (5) event Premiere With Budiey.com iaitu:

1. Filem GHOST THEATER
1 Disember 2015 (Hari Selasa)
GSC Mid Valley
KLIK: https://www.budiey.com/peraduan-tayangan-premiere-with-budiey-ghost-theater/

2. Premiere KRAMPUS
2 Disember 2015 (Hari Rabu)
GSC Paradigm, Hall 5
KLIK: https://www.budiey.com/peraduan-tayangan-premiere-budiey-krampus/

3. Premiere IN THE HEART OF THE SEA
2 Disember 2015 (Hari Rabu)
GSC 1Utama, Bandar Utama
KLIK: https://www.budiey.com/peraduan-tayangan-premiere-budiey-heart-sea/

4. Premiere POINT BREAK
2 Disember 2015 (Hari Rabu)
TGV Cinemas, 1Utama, Bandar Utama.
KLIK: https://www.budiey.com/peraduan-tayangan-premiere-with-budiey-filem-point-break/

5. Premiere FIlem JAGAT
3 Disember 2015 (Hari Khamis)
GSC Nu Sentral, Kuala Lumpur
KLIK: https://www.budiey.com/peraduan-tayangan-premiere-with-budiey-filem-jagat/

JAGAT POSTER

Jangan lupa SHARE, LIKE & COMMENT di ruangan komen kat bawah ni. Nyatakan filem mana yang korang nak tonton.

Tag kekawan korang yang berminat, suruh diorang SHARE kat Facebook.

Premiere POINT BREAK ini bertembung dengan dua lagi Premiere iaitu filem KRAMPUS & IN THE HEART OF THE SEA yg dianjurkan oleh Budiey.com secara serentak pada malam yang sama!

Nantikan jemputan akan menyusul. Terima kasih semua atas sokongan korang!

Opss, sebenarnya ada DUA lagi Premiere pada minggu depan, menjadikan empat filem… tapi lima lagi filem tu diadakan pada 1 Disember dan 3 Disembar, so tak bertembung sangat.

Dengan ini diumumkan, minggu depan… kita akan pecah rekod anjurkan 5 filem dalam satu minggu. Amacam? Ada tak Guinness World Records nak kasi sijil pengiktirafan nih?

Cepat SHARE & REPOST sekarang jugak!

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Peraduan Premiere STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

Peraduan PROTECT TRUE LOVE anjuran Zurich Insurance Malaysia