in

Senarai Finalis Top 5 Anugerah Bintang Popular 2010

Bertempat di Hotel Holiday Villa, Subang Jaya, Berita Harian selaku penganjur Anugerah Bintang Popular telah mengumumkan senarai Top 5 Finalis Anugerah Bintang Popular 2010.

Anugerah Bintang Popular 2010 akan berlangsung pada 3 April 2011 di Arena of Stars, Genting Highland dengan tema Moden Klasik.

abp2010

abp2010

Budiey nak ucapkan tahniah kepada semua selebriti yang telah berjaya untuk ke ABP2010

Artis Komedi Lelaki Popular

  1. Along
  2. Angah
  3. Johan
  4. Nabil
  5. Zizan

Artis Komedi Wanita Popular

  1. Didie Alias
  2. Kenchana Dewi
  3. Nurkhiriah
  4. Raja Azura
  5. Sharifah Shahira

Artis Baru Lelaki Popular

  1. Daus
  2. Maulana
  3. Shah Jaszle
  4. Shahir
  5. Sharnaaz Ahmad

Artis Baru Wanita Popular

  1. Adira
  2. Ana Raffali
  3. Mizz Nina
  4. Nur Syuhada @ Dottie
  5. Elfira Roy

Penyanyi Nasyid Popular

  1. Hijjaz
  2. In Team
  3. Mirwana
  4. Rabbani
  5. Raihan

Artis Berkumpulan Duo/Berkumpulan Popular

  1. Ana Raffali/Suhaimi Mior Hassan/Altimet
  2. 6ixth Sense
  3. Azlan The Typewriter
  4. Bunkface
  5. Meet Uncle Hussein

Penyanyi Lelaki Popular

  1. Aizat
  2. Anuar Zain
  3. Black
  4. Faizal Tahir
  5. Shahir

Penyanyi Wanita Popular

  1. Adira
  2. Alyah
  3. Ana Raffali
  4. Stacy
  5. Yuna

Pelakon Filem Lelaki Popular

  1. Aaron Aziz
  2. Bront Paralea
  3. Remy Ishak
  4. Shaheizy Sam
  5. Syamsul Yusof

Pelakon Filem Wanita Popular

  1. Diana Danielle
  2. Lisa Surihani
  3. Liyana Jasmay
  4. Maya Karin
  5. Scha Alyahya

Pelakon TV Lelaki Popular

  1. Aaron Aziz
  2. Ady Putra
  3. Fizz Fairuz
  4. Remy Ishak
  5. Shaheizy Sam

Pelakon TV Wanita Popular

  1. Fasha Sandha
  2. Nurkhiriah
  3. Lisa Surihani
  4. Scha Alyahya
  5. Tiz Zaqyah

Pengacara TV Lelaki Popular

  1. Ally Iskandar
  2. Awal Ashaari
  3. Anil Hj Nawawi
  4. Jimmy Shanley
  5. Zizan

Pengacara TV Wanita Popular

  1. Cheryl Samad
  2. Fara Fauzana
  3. Nurul Syuhada
  4. Raja Azura
  5. Sharifah Shahirah

Penyampai Radio Lelaki Popular

  1. Aznil Hj Nawawi
  2. Faizal Ismail
  3. Halim Othman
  4. Kieran
  5. Salih Yaakub

Penyampai Radio Wanita Popular

  1. Abby Fana
  2. Fara Fauzana
  3. Linda Onn
  4. Raja Azura
  5. Sharifah Aleya

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Dah tak berapa teruja sangat ABP ni..hehehe….Nak undi pun malas dah..Siapa yang menang Tahniah !!! Walaupun Dato Siti, Erra Fazira, Ziana Zain,KRU dan nama – nama tersohor lain tak tersenarai sebagai Top 5…namun mereka ini ada ‘Bintang Popular Sejati’ kerana dari dulu hingga kini terus bertahan……walaupun tanpa pencalonan:-) Adakah artis @ selebriti sekarang mampu mengikut jejak langkah mereka ????

  2. wah tetiba ana raffali masuk kategori penyanyi wanita popular padahal masa dia menang tu pencalonan dah tutup.. nampak sangat ler diorg ni replaced sorg penyanyi wanita popular (bukan dct) dalam tu.. dia kan dah masuk kategori duo/berkumpulan..

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Amber Chia di Green Cheongsam Showcase

Gambar Farahdhiya di Green Cheongsam Showcase