in

Selebriti Popular Bakal Meriahkan Pelancaran Wajah Baru mStar Online

Dua minggu lalu, Budiey ada menerima jemputan untuk ke Majlis Pelancaran Wajah Baru mStar Online yang akan berlangsung di The Gardens Mall, Mid Valley, Kuala Lumpur pada 17 April ini.

Budiey dah menyatakan kepada rakan-rakan di mStar Online bersetuju untuk hadir di majlis ini. Terima kasih bro Niezam, editor mStar Online & Kamelia yang sudi mengajak. Untuk pengetahuan, portal mStar Online sudah menjadi sumber utama Budiey untuk berita terkini hiburan. Beberapa tahun lalu, mStar Online telah beralih kepada sisipan akhbar namun kini mStar Online menjalani satu lagi peralihan baru di mana portal terbitan Mstar ini bakal berwajah baru.

ning-baizura

Ning Baizura

Selain persembahan dari penyanyi ternama, acara ini pasti melancarkan wajah baru dengan beberapa segmen baru. Apa yang menarik majlis ini turut dimeriahkan dengan kehadiran ramai selebriti popular.

Antaranya Dynas Mokhtar, Ning Baizura, Yamin Hani, Nelydia Senrose, Anzalna Nasir, Sazzy Falak, Fouziah Gous, Azura Zainal, Rozita Che Wan, Elfira Loy, Zain Saidin, Iz Sulaini, Kamal Adli, Syafiq Kyle, Akim Ahmad, Hairul Azreen, Intan Ladyana, Uqasha Senrose, Sara Ali, Alyah, Anuar Zain, Jeff Sepah, Jihan Raja Lawak dan ramai lagi.

Apa pendapat anda tentang wajah baru mStar Online?

anuar zain

Anuar Zain

nelydia-senrose-red

Nelydia Senrose

zain-saidin

Zain Saidin

alyah-biru

Alyah

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Shila Amzah Berentap Sekali Lagi di Pentas I AM SINGER

Emma Maembong Kini Jadi Duta Produk Maixara