in , ,

Meriah! Sekitar Pembukaan Konsep Store ASICS di IOI City Mall Putrajaya

ASICS Meneruskan Konsep Retail Terkini Dengan Pembukaan Kedai Baru Di IOI City Mall Putrajaya

ASICS meraikan pembukaan kedai konsep runcit serba baharunya di ASICS IOI City Mall Putrajaya hari ini, dengan syarikat Encik Yasuhito Hirota, Ketua Pegawai Eksekutif ASICS Corporation, para atlet termasuk Tahira Najmunisaa, Ho Yen Mei, Daren James Nair, Ziq Junaidy, Nik Fakharuddin, Noor Amelia, Abdul Rahman Abu Hassan, Daphne Ng, serta Duta Jenama Hariz Hamdan.

ASICS IOI Store Opening Ceremony (11)

Direka bentuk mengikut falsafah panduan jenama “Minda Bunyi, Badan Bunyi”, gedung ASICS IOI City Mall Putrajaya melihat ruang yang segar diselingi kemasan semula jadi dan tenang.

EM122647_DxO

Direka bentuk dengan titik sentuh yang unik dan mendidik dari trek lantai untuk mensimulasikan pengalaman larian jalan raya dan untuk memberikan rasa yang lebih tepat semasa menguji kasut, kedai baharu itu juga dipenuhi dengan pembicara rak produk yang dipertingkatkan yang diperkaya dengan faedah fungsi khusus kategori.

ASICS IOI Store Opening Ceremony (9)

Ini menandakan kedai ASICS pertama di Malaysia yang melaksanakan konsep reka bentuk baharu ini, membuka jalan untuk pengembangan runcit jenama itu akan datang.

“Malaysia sentiasa menjadi pasaran penting untuk ASICS, dan kami berbesar hati untuk mencatatkan pertumbuhan yang luar biasa di negara ini, memperoleh kesetiaan, kepercayaan dan sokongan di kalangan pelanggan kami. Pembukaan kedai baharu sentiasa menjadi peristiwa penting bagi kami di ASICS. Ia mengukuhkan pertumbuhan jenama dan mencerminkan komitmen kami kepada pelanggan kami, menawarkan mereka lebih banyak pilihan dan kebolehcapaian kepada rangkaian produk kami yang luas serta menjalin hubungan yang lebih mendalam dengan pelanggan kami,” kata Encik Boon Tib Soom Nik, Pengurus Negara ASICS Malaysia .

ASICS IOI Store Opening Ceremony (8)

ASICS IOI City Mall Putrajaya akan menempatkan dan mempamerkan rangkaian luas kasut dan pakaian daripada pelbagai kategori sukan merentas Performance Running; Sukan Prestasi Teras daripada tenis, badminton kepada bola jaring dan bola tampar, serta Sportstyle, kategori gaya hidup jenama.

EM122856_DxO

Antara sorotan produk utama musim ini di ASICS IOI City Mall Putrajaya termasuk koleksi SS23 terkini seperti kasut larian GEL-NIMBUS™ 25 dan GEL-CUMULUS™ 25, siri larian laju METASPEED™+; SOLUTION SPEED FF, GEL-RESOLUTION™ 9 dan siri tenis COURT CONTROL FF 3; Kasut bola tampar METARISE™; Kasut gaya sukan ASICS GEL-NYC™, koleksi kategori silang NAGINO™ untuk wanita dan banyak lagi.

EM122869_DxO

Pelanggan boleh membeli-belah untuk produk utama yang menggabungkan teknologi terkini dengan penyelesaian produk yang sangat inovatif, seperti sistem kusyen teras GEL dan Flytefoam yang terkenal kerana membolehkan kasut dan pakaian yang paling selesa dan meningkatkan prestasi di pasaran, untuk atlet dan pengguna aktif sama. .

EM122873_DxO

Terletak di ibu negara Malaysia, ASICS IOI City Mall Putrajaya mengalu-alukan pengguna untuk melihat pengalaman dalam kedai yang baharu dan dipertingkatkan. Waktu operasi kedai adalah dari 10 pagi hingga 10 malam setiap hari.

EM122875_DxO

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang cawangan ASICS dan tawaran mereka, lawati asics.com

Lokasi
ASICS IOI CITY MALL PUTRAJAYA
Lot LG-7, IOI City Mall,
Lebuh IRC, IOI Resort City,
62502, Putrajaya Selangor.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

“Sampai Hari Ini Saya Masih Bankrap Dengan Jumlah Yang Sama” – Fizo Omar

Sakinah Pasang Ayat Al-Quran Semasa di Set Filem Jemputan Ke Neraka