in ,

Sekitar Gala Dinner Malaysian Hairdressing Association

Pada 17 September lalu, Budiey ada menghadiri Gala Dinner yang bertemakan Roaring 20’s at JW Marriot Hotel, Kuala Lumpur anjuran Malaysian Hairdressing Association.

Menggenapkan sambutan ulangtahun ke-4, gala nite ini dihadiri oleh pencinta hairdressing termasuklah 10 buah salon dan 14 peserta yang mengambil bahagian dalam pertunjukan fesyem rambut. Semuanya nampak elegan dan glamour.

Untuk info pembaca Sensasi Selebriti, Malaysian Hairdressing Association telah dilancarkan pada November 2004 dan sekarang telah menghimpunkan 200 orang ahli.

Winnie Loo dan suaminya.

Tema Roaring 20’s yang ditampilkan pada malam itu nampak lain dari yang lain dan begitu mesra alam. Sebanyak 10 buah salon termasuklah Niko, Eco, Silvercut, Andy Ho, La Mode Coiffure, A Cut Above, LKW, Cutting Edge dan Thomas & Guys telah mempersembahkan fesyen rambut mereka mengikut tema. Selain itu, 14 orang peserta telah bersaing dengan kemahiran dan kebolehan masing-masing untuk menampilkan kreativiti dalam tema The Fantasy of The Jungle.

Penerima Life Time Achievement Award pada tahun ini ialah Thomas Wan daripada Thomas & Guys Salon atas sumbangan dan juga jasa yang berterusan dalam industri hairdressing.

Macam-macam fesyen rambut ada…

Nak cuba ke?

Tu dia… flora dan fauna katanya…

Menara KL ke?

Ku lihat hijau…

 

 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Video Temuramah Bersama Pengarah Filem Syirik M. Subash

Hadiah Kasut Raya Dari Albertini Italy