in , ,

Sejak 13 Tahun Lepas ‘Perang Dingin’, Neelofa Akhirnya Terdetik Nak Jumpa Fazura

Rasanya ramai dah tahu mengenai ‘perang dingin’ antara dua pelakon dan usahawan, Neelofa dan Fazura sejak 13 tahun lepas masih belum menemui titik noktah.

Terbaru! Menerut satu video temu bual, Neelofa berkata yang dirinya ingin menamatkan apa yang terjadi antara dirinya bersama Fazura.

Bila saya fikir balik, dah berbelas tahun perkara ini berlaku. Takkan saya nak tunggu berpuluh tahun baru nak lakukan sesuatu.

Jika saya diberikan peluang dan ruang untuk berdamai dan meletakkan segalanya di belakang, saya akan sambut dengan baik.

Saya rasa Fazura pun akan buat benda yang sama.

Jika kedua-kedua pihak boleh lakukan perkara ini, saya rasa ia akan memberi kesan baik kepada peminat masing-masing. Tiada lagi pihak yang mengapi-apikan.

– Neelofa

Bukan tu jer, Neelofa juga berkata yang dia dan Fazura sudah berkeluarga dan akui sudah penat apabila ada pihak yang mengapi-apikan mereka.

Kami sebenarnya tiada apa-apa.

Saya nampak dia pun tak ada cari pasal atau cakap apa-apa pasal saya. Yang lebih-lebih adalah orang luar yang tak ada kaitan dengan hidup kami.

– Neelofa

Semua benda boleh bawa bincang dan tak perlu biarkan ia berlanjutan. Semoga dipermudahkan buat kedua-dua pelakon dan usahawan itu.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tingkatkan Cara Belajar di Kafe Dengan Galaxy Tab S9 FE & Buds FE

Lebih Inovatif! TGV Cinemas Buka Cawangan Baharu di TGV Pavilion Bukit Jalil