in ,

Scha Alyahya Menggalakkan Kaum Wanita Meraikan Diri Semulajadi Mereka

Scha Alyahya akan berkongsi rahsia peribadinya mengenai cabaran dan faedah meraikan diri semula jadi di Mydin USJ

Downy bersama Scha Alyahya (Duta Downy Malaysia) mempunyai misi untuk menggalakkan kaum wanita supaya menerima dan meraikan diri semula jadi mereka seadanya melalui satu upacara eksklusif dengan Scha Alyahya. Pada 28hb April, Scha Alyahya akan berkongsi anekdot peribadinya tentang bagaimana beliau berjaya meraikan diri semula jadinya ketika beliau terus berkembang sebagai seorang wanita, isteri, ibu, dan personaliti Malaysia yang terkenal.

Dari dahulu lagi, kaum hawa telah lama berdandan dan menggunakan gincu dan minyak wangi untuk berasa terbaik pada setiap masa. Downy bersama Scha Alyahya, ingin menggalakkan kaum wanita bahawa mereka mempunyai keperibadian, nilai dan kisah unik yang kekal selama-lamanya.

Tambahan terbaharu kepada produk Downy iaitu Downy Natural Secret Gardendan Downy Natural Aqua Oceanakan melengkapi haruman semula jadi kaum wanita untuk membantu mereka berasa lebih yakin secara semula jadi dan bersedia untuk menghadapi cabaran-cabaran setiap hari.

Acara pelancaran Downy Natural dan sesi perkongsian eksklusif dengan Scha Alyahya akan berlangsung pada tarikh dan masa berikut:

“Raikan Diri Semula Jadi Anda” Pelancaran Downy Natural bersama Scha Alyahya

Tarikh: 28 April, Ahad

Masa: 2 petang – 4 petang

Tempat: MYDIN USJ, Pentas Utama, Persiaran Subang Permai, USJ 1, 47500 Subang Jaya, Selangor.

“Wanita, termasuk saya sendiri, berusaha untuk rasa yakin pada setiap masa, tetapi semuanya bermula dengan betapa selesanya kita dengan sifat semula jadi kita sendiri. Setiap wanita mempunyai keperibadiannya yang unik dan nilai-nilai murni yan kekal, jadi marilah kita meraikan diri semula jadi dengan Downy Natural, “kata Scha. “Sertailah saya untuk melangkah ke alam Downy Natural Secret Gardendan menikmati haruman luar biasa baharuDowny Natural Aqua Ocean. Saya tidak sabar untuk bertemu dengan semua peminat saya semasa pelancaran ini. “

Selain itu, Downy juga akan mengadakan sebuah ruang khas untuk para pengunjung untuk menghayati pengalaman sentuhan pertama dengan Downy Natural di MYDIN USJ (Concourse) dari 26 hingga 28 April untuk hujung minggu “scent-sational.”

Dalam semangat meraikan kaum wanita dan diri semula jadi mereka, terdapat juga hadiah-hadiah istemewa, aktiviti menarik, dan promosi atraktif, termasuk:

  • Sesi perkongsian eksklusif dengan Scha Alyahya (28 April) dalam sesi bertemu mesra dengan 20 pelanggan bertuah;
  • Menikmati aroma tahan lama, segar dan semula jadi dari Downy Natural Secret Gardendan Downy Natural Aqua Oceanmelalui pameran aroma kami;
  • Photoboothpemandangan, di mana anda boleh menghayati dan menikmati haruman Secret Gardendan Aqua Ocean;
  • Pemberian hadiah eksklusif kepada pelanggan Mydin

Terdapat juga banyak hadiah menarik untuk dimenangi dan promosi khas untuk pelanggan Downy –

  • Menang sesi bertemu mesra dengan Scha Alyahya*

20 pelanggan pertama yang membeli Downy Natural Secret Gardenatau Downy Natural Aqua Oceanberpeluang untuk bertemu mesra serta interaksi dan mengambil gambar dengan Scha di MYDIN USJ pada 28 April.

Pas bertemu akan diberi kepada 20 pelanggan Downy Natural pertama yang menyerahkan resit mereka di kaunter penebusan Mydin USJ dari jam 10.30 pagi pada 28 April 2019. Pembelian Downy Natural mestilah dari Mydin USJ, dari 26-28 April 2019. (atas dasar siapa cepat, dia dapat).*

  • Jadilah 100 orang pertama yang membawa pulang 490ml Downy Natural percuma*

Para hadirin berpeluang memenangi Downy Natural Pouch Refill 490ml percuma apabila tiba di pelancaran Downy Natural di MYDIN USJ pada 28 April.*

Pouch Refill Natural Downy akan diberikan kepada 100 pelawat yang pertama yang tiba di Concourse Utama, Mydin USJ pada 28 April 2019 dari 1.30PM-2.30PM.  (atas dasar siapa cepat, dia dapat).*

  • Bekas kedap udara Downy Percuma*

Bekas kedap udara Downy percuma akan dibekalkan kepada pelanggan yang membeli produk Downy bernilai RM20 ke atas dalam satu resit. Pembelian mestilah dari Mydin USJ, dari 26-28 April 2019. (atas dasar siapa cepat, dia dapat).*

*Terma dan Syarat dikenakan – sila rujuk Downy Malaysia Facebook atau Mydin Facebook

###

Mengenai Downy 

Downy adalah salah satu jenama pelembut fabrik utama di Malaysia dan juga di seluruh dunia. Downy telah membawa kelembutan, kesegaran dan penambah baik pada kain walaupun melalui banyak kali cucian pakaian. Ini kerana, kita semua mahukan pakaian kita berasa dan mempunyai haruman yang segar sepanjang hari, serta sentiasa bergaya sebelum kain atau pakaian tersebut lusuh sama sekali. Selain itu, adalah penting untuk berkeyakinan dalam peribadi kita supaya sentiasa selesa apabila bergaya mengenakan sesuatu busana.

Itulah sebabnya Downy terus berusaha dalam penambahbaikkan fabrik di dunia dengan mengeluarkan haruman paling segar serta sentuhan paling halus dan terbaik. Atas dasar tersebut, produk Downy kini didapati di lebih dari 50 buah negara. Tetapi kami tidak akan berada di tahap ini tanpa faktor “bagaimanakah” sebagai sebahagian daripada cerita kami, yang telah melihat dedikasi terhadap penjagaan kain yang telah membawa kepada pelbagai jenis inovasi.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Dapat Restu Keluarga, Elly Mazlein Bakal Nikah Tahun 2020

Alyah | 20

Lirik Lagu MELURUH Kisah Benar Luahan Hati Datin Alyah