in ,

“Saya Tak Malu Nak Kata Saya Gila Famous, Suka Menempel Isu Panas”

Sebut saja nama Iqbal Zulkefli pasti ramai tahu usahawan sensasi itu sering menjadi perhatian ramai apabila dilihat suka ‘menumpang’ cerita panas selebriti lain serta isu yang sedang hangat diperkatakan.

Iqbal berkata dia mengakui mengenai perkara tersebut dan baginya ia adalah perkara normal untuk dia kekal relevan dalam industri namun masih tahu batasnya.

“Saya perasan perkara itu walaupun saya tidaklah menempel dalam semua isu ada kalanya saya akan diam juga.

“Ada isu yang saya rasa boleh guna untuk publisiti saya akan menempel dan saya tahu untuk menempel mengikut situasi sama ada orang ramai boleh terima atau tidak, ia hanya untuk sekadar kekal relevan.

“Ia hanya untuk sekadar kekal relevan dan dulu sebenarnya bila saya masuk dalam industri saya nak kekal isu seorang diri. Tapi bila dah masuk dalam industri rupa-rupanya kita tak boleh lari dari nak menempel isu orang lain itu normal.

“Jadi saya tak malu nak kata saya gila famous, suka menempel tapi saya masih tahu adab saya, saya masih tahu batasnya,” katanya.

Dalam pada itu, Iqbal berkata bukan semua isu panas dia menempel, sebaliknya jika ada isu yang sesuai dia akan ‘menumpang’. 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ELLY MAZLEIN

Tiada Lagi Watak Geletis Kak Lina Pom Pom di All Stars Gegar Vaganza?

Sambutan 18 Tahun Mstar & Pelancaran Program CSR MSTAR BAEK