in , ,

Samsung Malaysia Electronics Menguasai Lembah Klang Dengan Cara Yang Unik!

Lebih 300 pekerja Samsung pergi ke tengah-tengah Kuala Lumpur untuk melibatkan diri, berhubung dan berkongsi pengalaman Galaxy mereka dengan peminat!

Penyerbu pasaran Samsung melukis bandar Bora dengan warna ungu. Barisan hadapan, L hingga R: Kevin Kim Tae Hoon, Pengarah Perniagaan Mobile eXperience; KM Liew, Ketua eXperience Mudah Alih (MX); Edward Han, Presiden; Elaine Soh, Ketua Pegawai Pemasaran, Samsung Malaysia Electronics! 

Jika cuaca kelihatan agak ungu Bora kepada anda awal hari ini, jangan risau – anda mungkin baru sahaja terperangkap dalam Samsung Malaysia Electronics #UnfoldYourWorld Day. 

Samsung Malaysia Electronics Menguasai Lembah Klang Dengan Cara Yang Gempak!

Hari ini adalah sebahagian daripada program semangat yang menyaksikan lebih 300 kakitangan Samsung Malaysia daripada pasukan lapangan kepada pasukan pengurusan turun ke seluruh Lembah Klang untuk melibatkan diri, berhubung dan berkongsi pengalaman Galaxy mereka dengan peminat Samsung. 

Lokasi tersebut meliputi lebih 300 Kedai Elektronik Samsung di 230 lokasi, termasuk pusat membeli-belah utama seperti KLCC, Mid Valley Megamall, Pusat Beli-belah One Utama, Pavilion KL, Sunway Pyramid dan The Gardens Mall.

Kakitangan Samsung terlibat dalam perbualan yang mendalam dengan pelanggan.

“Apabila Samsung mula-mula melancarkan telefon pintar boleh lipat Siri Galaxy Z yang sangat terkenal, kami membuka kategori mudah alih baharu dan pengalaman yang direka bentuk untuk era baharu. Untuk terus menyampaikan pengalaman pengguna yang paling diperibadikan, Samsung kekal komited untuk meletakkan keperluan dan keinginan pelanggan di tengah-tengah setiap produk,” kata Edward Han, Presiden Samsung Malaysia Electronics. 

“Dalam berhubung terus dengan pengguna telefon mudah alih Samsung sedia ada dan akan datang di kedai pengalaman kami, kami menyasarkan untuk #UnfoldYourWorld ke era baharu telefon pintar boleh lipat dengan berkongsi keluasan dan kedalaman ekosistem Galaxy, selain mengumpul maklum balas pengguna untuk membantu perbaiki cara kami menjalankan perniagaan.”

KM Liew, Ketua Mobile eXperience (MX), memberi ucapan.

“Hari ini, kami dapat mendengar tentang banyak kehidupan yang telah kami tingkatkan melalui ekosistem inklusif dan pengalaman berbilang peranti yang tiada tandingan. Tiada ganjaran yang lebih besar daripada mengetahui bagaimana inovasi ini memenuhi pelanggan dengan kehidupan yang lebih bijak, sihat dan terhubung dengan lebih baik,” kata KM Liew, Ketua Mobile eXperience di Samsung Malaysia Electronics. 

“Kami sangat teruja melihat semangat dan cinta terhadap jenama itu semakin kuat dan berharap untuk mengalu-alukan pelanggan Samsung masa depan ke dalam peranti Galaxy kami. Kami juga ingin mengucapkan terima kasih kepada semua rakyat Malaysia yang telah mengekalkan kami sebagai sebuah syarikat teknologi terkemuka dunia dengan pengabdian dan sokongan mereka yang tidak berkesudahan.’’

Roadshow Pengguna Siri Samsung Galaxy Z akan berlangsung di lokasi di bawah:

Samsung Malaysia Electronics Menguasai Lembah Klang Dengan Cara Yang Gempak!

Promosi Pelancaran Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4

Nikmati hadiah eksklusif bernilai sehingga RM1,398 apabila anda membeli Galaxy Z Flip4 atau Galaxy Z Fold4. Sebagai alternatif, tukar beli dan miliki Siri Galaxy Z pada harga serendah RM1,969

Samsung Malaysia Electronics Menguasai Lembah Klang Dengan Cara Yang Gempak!

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi pelancaran, sila layari: https://www.samsung.com/my/offer/mobile/launch/galaxy-z-fold4-flip4/

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Galaxy Z Flip4 Edisi Dipesan Lebih dahulu, sila lawati:

https://www.samsung.com/my/mobile/galaxy-bespoke/galaxy-z-flip4/?type=gallery&modelCode=SM-F721B7XEXME

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Portal Featured 3 | 12

Kongsi Interpretasi Lebih Matang, Here Comes July Tampil Dengan SINARKU

Gegar Vaganza 9

Astro Umum Senarai 13 Peserta GV9 & Juri Program GEGAR VAGANZA 9