in , ,

Samsung Galaxy Watch6 & Watch6 Classic Dilancarkan Harga Bermula RM1099

Kedua-dua jam tangan pintar ini hadir dengan skrin yang lebih besar kerana penggunaan bezel yang lebih kecil serta mengembalikan bezel fizikal berputar pada model Watch6 Classic.

Hari ini, Samsung Electronics Co., Ltd. mengumumkan dua model baharu jam pintar mereka, iaitu Galaxy Watch6 dan Galaxy Watch6 Classic. Jam pintar ini direka untuk membantu pengguna menjaga kesihatan mereka sepanjang hari dan malam.

Samsung Galaxy Watch6 &Amp; Watch6 Classic Dilancarkan Harga Bermula Rm1099

Galaxy Watch6 menawarkan pelbagai ciri kesihatan dan prestasi dalam reka bentuk yang lebih halus dan anggun. Ia mempunyai paparan yang lebih besar dan kuasa yang lebih tinggi, serta antara muka pengguna yang lebih interaktif.

Samsung Galaxy Watch6 &Amp; Watch6 Classic Dilancarkan Harga Bermula Rm1099

Pengguna juga dapat mengakses pelbagai pilihan muka jam dan jalur baharu untuk mencapai matlamat kesihatan mereka.

Presiden dan Ketua Perniagaan Mobile eXperience di Samsung Electronics, TM Roh berkata, “

Galaxy Watch6 dan Galaxy Watch6 Classic baharu kami menyampaikan komitmen kami untuk memberikan alat pemantauan kesihatan tercanggih, dengan akses mudah terus dari pergelangan tangan. Samsung memberikan cara baru dan mudah untuk membantu pengguna memahami dan mengambil tindakan bagi kesihatan dan kesejahteraan yang lebih baik, setiap hari dan setiap malam.”

– TM Roh
Samsung Galaxy Watch6 &Amp; Watch6 Classic Dilancarkan Harga Bermula Rm1099

Galaxy Watch6 membawa pelbagai ciri yang membantu pengguna memantau tidur mereka dengan lebih baik. Ia menyediakan analisis mendalam tentang Faktor Skor Tidur, memberikan maklum balas terperinci tentang kesihatan tidur setiap pagi.

Galaxy Watch6 juga menawarkan Coaching Tidur Dipertingkat yang memberikan petua dan peringatan untuk membantu pengguna mengamalkan tabiat tidur yang lebih baik. Selain itu, jam pintar ini mempunyai ciri Zon Kadar Jantung Peribadi baharu yang membantu pengguna menetapkan matlamat kecergasan berdasarkan keupayaan fizikal mereka.

Samsung Galaxy Watch6 &Amp; Watch6 Classic Dilancarkan Harga Bermula Rm1099

Siri Galaxy Watch6 menampilkan reka bentuk yang lebih menarik, dengan paparan yang lebih besar dan lebih terang.

Pengguna boleh membaca dan menulis dengan lebih mudah, dan jam pintar ini menawarkan paparan resolusi tinggi dengan kecerahan tinggi untuk aktiviti di bawah cahaya matahari. Galaxy Watch6 juga datang dengan bateri yang lebih tahan lama untuk menjejaki tidur pada waktu malam.

Galaxy Watch6 membolehkan pengguna mengurus jam pintar mereka dengan mudah melalui gerak isyarat mudah, dan mereka boleh berhubung dengan rakan dan keluarga melalui WhatsApp.

Pengguna juga dapat kekal produktif dengan apl daripada Kalendar Google dan Gmail. Siri Galaxy Watch6 bekerja dengan peranti Samsung lain, seperti Galaxy Z Flip5, Galaxy Tab S9, dan Galaxy Buds2 Pro, memperluaskan pengalaman pengguna dengan lebih banyak ciri yang menyenangkan.

Samsung Galaxy Watch6 &Amp; Watch6 Classic Dilancarkan Harga Bermula Rm1099

Samsung memastikan data peribadi pengguna kekal selamat dengan menggunakan platform keselamatan Samsung Knox. Galaxy Watch6 adalah jam pintar yang hebat untuk membantu pengguna menjaga kesihatan dan kesejahteraan mereka setiap hari.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Galaxy Watch6 dan Galaxy Watch6 Classic, sila layari: www.samsung.com/my/watches/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Samsung Tab

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, S9+ Dan S9 Kalis Air IP68 Dilancarkan

Hafidz Roshdi

Hafidz Roshdi & Shuhada Akhirnya Sah Bercerai Talak Satu Pagi Ini