in , ,

Samsung Galaxy Note10+ Dijual Semurah RM2,199 Sempena Jualan Akhir Tahun

Samsung Malaysia sedang menganjurkan jualan Black Friday yang akan tamat pada hari ini (30 November).

Jika anda tidak dapt membeli produk pada waktu itu, jangan risau kerana Samsung Malaysia akan menganjurkan jualan akhir tahun pula bermula 1 hingga 31 Disember ini.

Pelbagai produk Samsung akan dijual pada harga diskaun dan antara yang paling menarik adalah Galaxy Note10+ yang akan dijual pada harga RM2,199, Galaxy Tab S5e yang berharga RM1,499 dan banyak lagi. Berikut adalah senarai produk yang dijual pada harga promosi sepanjang bulan Disember:

Samsung Galaxy Note10+ Dijual Semurah RM2,199 Sempena Jualan Akhir Tahun

Galaxy Note10+ adalah antara telefon terbaik pada tahun 2019 dan tentunya masih akan kekal relevan dalam masa beberapa tahun lagi.

Layari laman web khas ini untuk maklumat jualan akhir tahun Samsung Malaysia yang akan bermula pada 10:00 pagi, 1 Disember.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Pernah Diberi Dua Markah oleh Ajai, Kini Dr Hafiz Zainal Muncul Dengan Single RINDU

Presiden Karyawan Gesa Sheila Majid Letak Jawatan, Mahu Jumpa Perdana Menteri Berhubung Isu Royalti Artis