in , ,

Sambut Bulan Keseronokan Seram di Pesta Raksasa LEGOLAND® Malaysia Resort

Kanak-kanak yang berpakaian lengkap memasuki Taman Tema LEGOLAND Malaysia Resort secara PERCUMA.

Ia adalah masa tahun itu sekali lagi, dan Sambutan Brick-or-Treat tahunan kembali di LEGOLAND® Malaysia Resort, menjanjikan ekstravaganza selama sebulan untuk keseronokan mesra keluarga. Tahun ini, semuanya mengenai Parti Monster, dan bahagian yang terbaik?

Kanak-kanak berpakaian kostum boleh memasuki Taman Tema LEGOLAND Malaysia Resort secara PERCUMA*! Sertai kami untuk kegilaan raksasa yang berlangsung sehingga 8:00 malam. setiap Jumaat dan Sabtu dari 29 September hingga 5 November.

Take photos that will last a lifetime with the amazing decor and backdrops at the LEGOLAND Malaysia Monster

Keseronokan Menanti

Bayangkan sebuah tanah ajaib yang dipenuhi gula-gula di mana anak-anak kecil anda boleh berkeliaran dengan bebas, dan impian termanis mereka menjadi kenyataan. Di Pesta Raksasa, pengembaraan bermula dengan Candy Trail yang mempesonakan.

Kanak-kanak menerima beg cenderamata mereka sendiri untuk memulakan pencarian gula-gula, mengetuk pintu untuk mengumpul harta karun makanan manis!

Tetapi gula-gula itu bukan satu-satunya hidangan di kedai. Di sepanjang laluan ajaib ini, pengembara muda boleh melibatkan diri dalam permainan bertema seperti membina labu LEGO® mereka sendiri dan mengadun ramuan dengan ahli sihir mesra LEGOLAND.

Peraduan Kostum Penyamaran Raksasa

Memanggil semua raksasa dan hantu kecil! Tunjukkan pakaian anda yang paling menyeramkan dan berpeluang memenangi hadiah hebat bertemakan LEGO di Peraduan Kostum Penyamaran Raksasa kami yang diadakan setiap hujung minggu.

Spooky Fun Entertainment Galore at LEGOLAND Theme Park

Hiburan yang Seronok Seram

Bersedia untuk terpesona ketika raksasa LEGO naik ke pentas dalam persembahan menawan yang akan membuatkan anda terhibur sepanjang Pesta Raksasa. Bergembiralah dengan Monster Rock Jam, sertai tarian di Pesta Tarian V.I.M (Very Important Monsters) yang dianjurkan oleh LEGO Lord Vampyre, dan terpesona oleh Wicked Witches Mash-Up, yang akan menghasilkan ramuan misteri dan mantra yang akan meninggalkan anda terpesona.

Jangan ketinggalan Filem 4D “The Great Monster Chase” eksklusif musim, pengembaraan mendebarkan dengan watak LEGO kegemaran anda dalam misi untuk mengejar raksasa nakal. Jangkakan pengejaran yang menyayat hati, jenaka lidah dan kesan mengasyikkan seperti angin, buih, air dan banyak lagi, dijamin membuatkan anda melompat dan ketawa di tempat duduk anda!

Build Your Own LEGO Pumpkins at LEGOLAND Malaysia_s Brick-or-treat Monster Party

Lebih Banyak Pengembaraan Mengerikan Menanti

Selami semangat Brick-or-Treat di LEGOLAND Malaysia Resort, di mana pelbagai aktiviti dan pengalaman menarik menanti, termasuk:

 • Temui dan Sambut Watak LEGO Halloween Kegemaran Anda
  Dapatkan lebih dekat dengan watak yang hanya keluar untuk parti Monster, seperti LEGO Lord Vampyre, Frankenstein, Witch dan Wizard. Jangan lupa ambil gambar!
 • Bina LEGO Monster @ Taman Tema LEGOLAND Anda Sendiri
  Bebaskan imaginasi anda dan bina raksasa LEGO anda sendiri.
 • Cari Raksasa LEGO Tersembunyi Kami dengan Monster Hunt @ Taman Tema LEGOLAND kami
  Kami perlukan bantuan anda! Terdapat lapan raksasa LEGO yang terlepas. Tangkap gambar setiap raksasa LEGO yang anda temui dan pastikan anda menebus hadiah anda.
 • Boo! Ikan atau Rawat! @ SEA LIFE Malaysia
  Bisikan “BOO! Fish or Treat” kepada kakitangan kami yang mesra di kawasan Hutan Hujan dan Stingray Bay untuk menerima hidangan manis!

Untuk senarai lengkap aktiviti dan maklumat lanjut, layari laman web rasmi di https://www.legoland.com.my atau ikuti kami di Facebook dan Instagram untuk kemas kini yang menarik.

Check out the many Spooky-themed LEGO Builds that will make an appearance this season at LEGOLAND Malaysia

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Single AKHIR CERITA Gandigan Duet Sulung Dalia Farhana & Aziz Harun

Hidung Kembang & Kulit Berlubang, Liza Hanim Sedih Rupa Paras Dihina Netizen