in

Sabrina Ali Sah Bercerai

Utusan Malaysia hari ini melaporkan ‘Sabrina peserta Sehati Berdansa keenam bercerai’ – mengesahkan bahawa pasangan aktres Sabrina Ali dan Mohamad Shahrin Abdul Halim sudah bercerai sejak sebulan yang lepas. Hasil perkahwinan itu melihat mereka dikurniakan seorang anak perempuan, Ariyana berusia dua tahun.

Sabrina%20Ali | 3

Sabrina Ali

Bila diminta komennya mengenai perkara itu, Sabrina yang bernikah dengan Shahrin empat tahun lalu, memberitahu dia “perlu merahsiakan kisah penceraian”-nya kerana menghormati keluarga kedua belah pihak. Meskipun sudah tidak lagi bergelar suami isteri, namun dia Shahrin masih berkawan baik “demi anak kami”.

Artikel tersebut turut melaporkan perceraian Sabrina sebagai yang keenam dalam sejarah rancangan ‘Sehati Berdansa’. Pasangan peserta lain yang turut mengalami nasib yang serupa termasuk Asheed Def Gab C-Sharifah Noor Shima, Atilia-Ariff Johan Abdul Aziz, Dira-Tengku Shafiz-Rullah Tengku Mohd Shahid, Radhi (OAG)-Shazlin Sharif dan Anne Ngasri-Abdul Wafi Hassan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gossip Artis Kuat Melantak

Salah Suntik Pian Cecupak Gatal Badan