in , ,

S Untuk Z – Siri Galaxy S Untuk Setiap Personaliti Gen Z, Memang Style!

Semua orang mahu menjadi gabungan sempurna antara bakat, kekuatan, gaya dan kejayaan. Bukan mudah untuk menjadi semuanya sekaligus, melainkan anda mempunyai apa yang diperlukan.

Siri Galaxy S mempunyai apa yang diperlukan untuk membawa anda ke sana – kamera paling canggih yang membolehkan mana-mana jurugambar amatur menangkap kandungan fenomenal seperti profesional berbakat; bateri tahan lama dan prestasi yang tidak pernah berlaku sebelum ini yang memastikan anda kekal kuat; paparan yang menakjubkan terbungkus dalam reka bentuk dan warna yang bergaya; dan menetapkan piawaian baharu untuk produktiviti, multitasking dan kejayaan menyeluruh.

Membayangkan semula perkara yang mungkin dengan inovasi baharu yang menggantikan setiap generasi, siri Galaxy S ialah kegemaran peminat Galaxy di seluruh dunia dan ikon generasi, termasuk Gen Z dan Milenium. Rangkaian terbaharu dalam senjatanya, Galaxy S22 Ultra dinamakan ‘The Best Inventions of 2022’ oleh TIME dan ‘Best Camera Phone Of 2022’ oleh Forbes, antara banyak bulu dalam penutupnya. Jangkaan semakin tinggi dalam kalangan orang asli digital ini, jadi siri Galaxy S akan terus meningkatkan tahap. Yang terbaik masih akan datang.

S Untuk Z – Siri Galaxy S Untuk Setiap Personaliti Gen Z

Lampu rendah, kamera, aksi!

(Kiri) @joshuainstagram; (kanan) @sachisms

Ledakan Instagram dan TikTok telah mengeluarkan pencipta kandungan dalam setiap Gen Z dan Milenium. Tetapi ia tidak mencukupi untuk mencapai rekod dan muat naik, kerana pencipta sedang memperhalusi kandungan mereka dan mencari peralatan yang lebih canggih. Lebih baik kandungan, lebih ramai pengikut. Jika kandungan digital adalah raja, maka kamera pada Galaxy S22 Ultra adalah takhta yang memerintah. Dibina untuk memuaskan hati jurugambar profesional dan Instagrammer setiap hari, anda boleh kehilangan DSLR dan bersenang-senang dengan telefon anda.

Mensinergikan perkakasan dan perisian untuk fotografi dan videografi yang tiada tandingan, Galaxy S22 Ultra menggabungkan kamera utama 108MP dan kamera swafoto 40MP dengan pemprosesan berbilang bingkai AI yang inovatif, penstabilan imej optik (OIS) dan penstabilan imej digital video (VDIS), serta Auto Kadar Bingkai, menghasilkan gambar dan rakaman yang optimum dan terang, walaupun dalam keadaan gelap atau cahaya malap. Ia adalah keajaiban inovasi paling terang Samsung, Nightography! Muat turun Pakar RAW untuk membuat sebarang pengeditan yang anda mahukan dan anda mempunyai studio profesional dalam satu peranti pegang tangan.

S Untuk Z – Siri Galaxy S Untuk Setiap Personaliti Gen Z

Main, pemain

(Kiri) @sachisms; (kanan) @chanchowhee

Dengan kuasa besar yang terkandung dalam peranti Siri Galaxy S, tidak hairanlah ia menjadi instrumen pilihan untuk permainan mudah alih atau peminat luar. Galaxy S22 Ultra dikuasakan oleh cip terpantasnya, pemproses 4nm, dan bateri 5,000mAh yang besar untuk permainan mudah alih yang dioptimumkan untuk membawa anda kepada kemenangan. Anda boleh meneruskan dengan menangani permainan yang paling mencabar seperti Genshin Impact, Call of Duty Mobile dan permainan popular lain, seperti League of Legends. Atau keluar sepanjang hari tanpa membawa power bank.

Lebih-lebih lagi, anda juga mendapat paparan Dynamic AMOLED 2X 6.8-inci besar dengan resolusi 1440p yang tajam, yang boleh mencapai kecerahan puncak sehingga 1750 nits. Kadar penyegaran suai suai 120Hz memastikan tatal tetap lancar, melaraskan kepada apa yang ada pada skrin untuk paparan yang dioptimumkan. Teknologi Vision Booster baharu Samsung memastikan kejelasan yang sangat baik walaupun di bawah cahaya matahari langsung. Main, pemain.

Brainy adalah hitam baru

@kelvinlee32
Membesar dengan teknologi telah menjadikan Generasi Z dan Milenium lebih serba boleh dalam bakat kerana mereka boleh mempelajari kemahiran baharu dengan mudah atau mengejar lautan minat pada bila-bila masa, di mana sahaja dengan telefon mereka. Pekerja berbilang tugas dan berbilang potensi tidak pernah melepaskan satu detik atau peluang penting dalam hidup, sambil menyulap semua tanggungjawab yang mereka ada. Siri Galaxy S22 mengambil hati berbilang tugas dengan inovasi seperti S Pen dan kerjasama dengan rakan kongsi ekosistem seperti Android dan Microsoft untuk menyampaikan kuasa seperti PC dan pengalaman pengguna dalam faktor bentuk langsing dan seksi yang sesuai di tapak tangan. Petua pro: Lihat ciri berbilang tetingkap Skrin Pisah untuk merasai sendiri perasaan ini. Siapa kata anda tidak boleh menikmati semuanya dan banyak lagi?

Bangkitlah pahlawan eko

Apabila bercakap tentang kemampanan, Gen Z dan Milenium berkongsi ciri yang sama – mereka sangat mengambil berat tentang melindungi alam sekitar. Menggabungkan nilai ini melalui Galaxy for the Planet, platform kemampanan yang bertujuan untuk mengurangkan jejak alam sekitar dan mengurangkan kehabisan sumber daripada pengeluaran kepada pelupusan semua produk Galaxy menjelang 2025. Samsung sedang menyepadukan plastik kitar semula terikat laut ke dalam telefon pintarnya, menjadikan Galaxy S22 satu siri yang paling mampan lagi. Hanya dengan menggunakan telefon, anda memainkan peranan dalam mengurangkan jumlah sisa plastik yang menuju ke lautan kita, kerana Samsung telah mengalihkan lebih daripada 50 tan jaring ikan yang dibuang daripada berakhir di lautan pada tahun 2022 sahaja.

Seperti apa yang anda lihat? Ketahui lebih lanjut tentang cara siri ikonik Galaxy S akan mengubah hidup anda. Simpan tarikh untuk Galaxy Unpacked yang akan datang untuk melihat sekilas inovasi menarik yang disediakan oleh Samsung untuk memenuhi keperluan anda.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Alha Alfa

AJL 37 Lebih Meriah Dengan Kehadiran Penaja Alha Alfa Cosmetics

Neelofa | 15

“Pakai Niqab Masih Layak Jadi Model LV,” – Peminat Bangga Dengan Neelofa