in

GAMBAR Restoran di Bangunan KLCC Terbakar

Kecoh betul kat Twitter dan Facebook sekarang ni apabila berita tentang sebuah restoran di Suria KLCC terbakar pada jam 5 petang, 29 Mac 2012. Jangan panik dan kecoh sangat lah. Mungkin ini satu petanda sesuatu atau satu perisitiwa yang berlaku tanpa sengaja? Restoran di dalam KLCC yang terbakar itu adalah Restoran Chinoz yang terletak di bawah Suria KLCC. Ini menyebabkan orang ramai dan peniaga terpaksa dipindah keluar sebagai langkah berjaga-jaga.

Bagaimanapun, tiada kecederaan dilaporkan dan kebakaran itu sudah dipadamkan. Menurut jurucakap bomba, pihaknya menerima panggilan kecemasan berhubung kebakaran itu pada jam 5.25 petang.

Syukurlah tiada yang cedera dalam kejadian ini.


Klcc Terbakar

Klcc Terbakar

Klcc Terbakar

Klcc Terbakar

Klcc Terbakar

Klcc Terbakar

Gambar di bawah ini hanya gambar hiasan ya, jangan terpedaya sangat lah. Inilah gambaran jika KLCC terbakar gara-gara diserang pengganas atau jet pejuang. Tapi ini hanya ilustrasi semata-mata, sebab KLCC tak mungkin akan terbakar sampai bila-bila.

Klcc Terbakar

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kompilasi Video Sekitar Majlis Pengumuman Nikah Scha & Awal

Video Lirik Lagu Aizat Amdan Jerrypah