in

Rancangan Game Show POP KUIZ Kembali Lagi

Rancangan Game Show Terbaru Akan Kembali Lagi Untuk Tahun 2009. Intan Suraya Pernah Jadi Pengacara Nya Bersama Benji… Tapi Untuk Tahun 2009, Intan Suraya Bukan Lagi Pengacaranya… Tapi Tugas Intan Suraya Lagi Berat… sebab Kena Jadi Penerbit Pop Kuiz 2009.

Hostnya.. Intan Suraya Tengah Cari dan Buat Audition Jugak Ni.. Ada Lah Beberapa Artis Yang Dah Shortlisted. Perubahan Games….. Pastinya Ada… Permainannya Tak Sama Macam Dulu!! Lebih Banyak Aksi Spontan, Lakonan Selamba.. Dan Mesti Bijak!

Sekarang Ni Baru Peringkat Pre-production…Sesiapa Berminat Untuk Jadi Peserta… Jum Datang Ramai-ramai…Tapi Pastikan Memenuhi Syarat-syarat Berikut…:

Umur : 18 – 25 Tahun ( Tapi Kalau Dah Terlebih Pun..Asal Nampak Muda Dan Lebih Bijak Dari Umur Yang Ditetapkan.. Emm.. Boleh Kaw Tim Laa… Terlebih Sikiiit Je Boleh Dirunding.. Asal Jangan Bawah Umur..)

Pengetahuan Luas Dalam Bidang Hiburan.. (Kalau Tak Luas..Nanti Blank Pulak Bila Kena Tanya Soalan…)

Ada Bakat Berlakon… ( Spontan Dan Selamba.. Kalau Malu-malu, Tentu Segmen Ni Tak Boleh Lepas…)

Ada Berani Tak? Kalau Berani..Juummm…….!!

Tarikh : 14hb Febuari Dan 15hb Febuari 2009
Waktu : 1100 – 1600
Lokasi : Sri Pentas, Bandar Utama
    

Kalau Berjaya Pusingan Pertama… Ada Peringkat Separuh Akhir… Kalau Menang Separuh Akhir… Terus Mara Ke Peringkat Akhir…. Macam Liga Bola….

YANG PENTING HADIAH LUMAYAN DAN SEMUA HAVE FUN …..!!!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Show Your Love, Pass Your Cornetto

Gambar Seksi Pelakon Ku Milikmu Eira Syazira Berkemban