in

Ramli MS Bengang Dengan Laporan Palsu Blogger

Ramli MS

Pemuzik dan konduktor muzik terkenal tanah air, Datuk Ramli MS, masih bengang dan marah dengan tindakan sebuah portal hiburan yang membuat laporan palsu tentang perkahwinan rahsianya dengan penyanyi Alyah, duda anak dua itu memberi amaran kepada blogger dan juga media agar tidak mengulangi perkara itu.

“Saya harap benda-benda begini tidak berulang lagi. Saya juga tak mahu mengulas tentang apa-apa yang tak penting. Sekarang saya mahu fokus pada karier dan juga rumah yang lama tak siap.”

Enggan berkongsi lebih lanjut perihal hubungannya dengan penyanyi Kau Yang Terindah itu, Ramli berkata, biarlah perkara itu terus menjadi rahsia dirinya.

Datuk Ramli MS

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Yang kasihan alyah lah yang menjadi tumpuan ramai tetapi terpaksa tidak bercerita lanjut. Kalau tak de apa2 , tak kan angin bertiup kencang. Apa pun keapada alyah dan pasangan nya, tak perlulah nak berahsia sangat.. lambat laun orang tahu juga kebenaranya. Tuhan suka kepada keterbukaan yang sahih dan benar untuk tatapan ramai.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Drama Bersiri Langit Yang Sama Lakonan Khir Rahman

Filem Songlap Ditayangkan di OzAsia Festival 2013