in

Promo: FLY FM’S CASH CALL

FLY FM Cash Call kini kembali lagi menemui anda!

Sejumlah hampir RM100,000 adalah untuk dimenangi. Banyak bukan? Wang tersebut akan menjadi milik anda sekiranya anda mendengar FLY FM dari 16 Mac 2008.

quiz

Tiada kuiz atau soalan yang yang memecahkah otak anda untuk anda menerima wang tersebut. Apa yang perlu anda lakukan cumalah mendengarkan FLY FM dan tunggu isyarat SMS. Kemudian hantarkan “CASH” ke 33399 dan tunggu panggilan daripada penyampai FLY FM kami yang sangat periang dan peramah. Dan pastikan anda menjawab panggilan tersebut dengan “FLY FM” (dan kalau boleh dengan cara anda yang tersendiri tau!). Semudah itu anda akan membawa pulang sejumlah wang yang ditawarkan pada jam tersebut. Tetapi ingat! Anda perlu menghantar sms pada setiap jam setiap kali anda mendengar isyarat sms tersebut!

Tidak susah kan? Dan tidak mustahil untuk anda melakukannya. Di mana sahaja anda berada, baik di pejabat, di atas jalanraya atau di rumah, selagi anda mendengarkan FLY FM!

Jadi, tunggu apa lagi, pastikan anda bersedia untuk tersenyum apabila membawa pulang wang tersebut!

Untuk keterangan lanjut sila layari www.flyfm.com.my

[tags]fly fm cash call, gambar salima, celah kangkang rizal, peraduan jutawan tmnet, how to reset password, blog boikot, tips banyak duit, potensi, open university[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Siluet Band Kembali Menggegarkan Hard Rock Café, Kuala Lumpur

Profile Azharudin Bin Ramli AZHAR Calon Pelajar AF 6