in , ,

Peraduan Premiere With Budiey Filem VOODOO DOLL

Bersempena dengan tayangan filem VOODOO DOLL yang akan berada di pawagam mulai 23 Februari 2017 ini, Budiey dengan kerjasama RAM Entertainment mahu mengajak 154 orang pembaca untuk menonton filem yang seram ini. Difahamkan, ini adalah kali pertama Budiey anjurkan premiere untuk filem seram dari Vietnam. Jadi, korang kena datang support okay?

Sebelum itu, Budiey nak ingatkan, hanya pembaca berumur 18 tahun ke atas dibenarkan untuk menonton filem VOODOO DOLL ni.

Melihat pada trailer kat bawah ni, Budiey berpendapat filem ini sangat menarik dan mengujakan.

Voodoo Doll

[pullquote align=”right”]Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem horror ini bersama beberapa selebriti, Budieyators dan influencers yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, jadi jangan berlengah-lengah lagi, okay?[/pullquote]

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer VOODOO DOLL yang telah diriliskan di dada Youtube RAM Entertainment.

Sinopsis Filem VOODOO DOLL

Hanh, Thu dan Quan adalah rakan sekelas di Controversy University. Hung, seorang guru muzik berusia 40an tahun yang kacak ditugaskan untuk mengajar kelas tersebut. Hung juga merupakan pelajar di sekolah itu pada 15 tahun yang lalu. Wajah Thu mengejutkan Hung dan membuatkan guru itu berasa kurang senang hati. Ini adalah kerana Thu mirip dengan bekas teman wanita Hung. Tiga rakan sekelas itu telah mengesan sikap pelik Hung terhadap Thu, namun mereka hanya berfikir bahawa Hung terpikat dengan kecantikan Thu. Ketahui kisah selanjutnya dalam filem ini.

https://youtu.be/kbFxwGLgufI

Peraduan Premiere Filem VOODOO DOLL

Sensasi Selebriti dengan kerjasama RAM Entertainment ingin menghadiahkan 154 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com menonton filem VOODOO DOLLAcara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
22 Februari 2017 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
9.00 malam

Tempat:
GSC Mid Valley

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere Filem VOODOO DOLL – Budiey.com di GSC Mid Valley. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #VoodooDollMY



Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/RamEntertainmentMovie www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #VoodooDollMY kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Siapakah pengarah filem VOODOO DOLL? 

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton dan meramalkan filem VOODOO DOLL kerana – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Premiere Filem VOODOO DOLL – Sensasi Selebriti

Tarikh tutup peraduan:

21 Februari 2017 (Hari Selasa)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada RAM Entertainment dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/RamEntertainmentMovie dan jangan lupa langgan atau subscribe Youtube Channel RAM Entertainment : www.youtube.com/RAMEntertainment

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Iconic Italian IT bag Brand SAVE MY BAG Arrives at KLCC

Sinopsis Penuh Filem VOODOO DOLL