in , ,

Peraduan Premiere With Budiey Menonton Filem HEILSTATTEN

Budiey ada 60 pass untuk korang menonton filem HEILSTATTEN di TGV Cinemas 1 Utama pada 3 Disember 2018 (Hari Isnin). Jadi, kepada anda yang mahu tiket, usah lepaskan peluang dengan menyertai peraduan ini sekarang!

Hai semua pembaca setia…. buat korang semua kaki wayang sekalian, Budiey.com dengan kerjasama TGV Pictures akan menganjurkan sebuah tayangan Premiere With Budiey mengajak anda untuk menonton sebuah filem aksi seram dan thriller berjudul HEILSTATTEN.

Heilstätten_Poster27X39

Filem ini dilakonkan oleh Nilam Farooq, Tim Oliver Schultz, Sonja Gerhardt dan ramai lagi. Filem ini bergenre semi dokumentari seperti Paranormal Activity dan Blair Witch Project.

Filem yang diarahkan oleh Michael David Pate ini akan berada di pawagam seluruh Malaysia mulai 6 Disember 2018.

Empat vlogger YouTube mencabar sesama sendiri untuk tinggal selama 24 jam di sebuah bekas klinik yang dipanggil Heilstatten dekat Berlin. Mereka yang pada mulanya seronok kemudian mendapati mereka bakal berdepan seksaan.

Apakah kesudahannya, korang kena tonton di pawagam ya.

Budiey ada 60 pass untuk korang menonton filem yang padat dengan aksi ini di TGV Cinemas 1 Utama pada 3 Disember 2018 (Hari Isnin).

Filem Heilstatten

Apa tunggu lagi, usah tunggu-tunggu lama lagi ya untuk mendapatkan tiket bagi menonton filem ini nanti.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 6 Disember 2018, okay?

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer HEILSTATTEN yang telah diriliskan di Youtube.

Apa pendapat anda dengan trailer ni? Menarik tak?

Untuk kalian yang menyukai filem ini, tunggu apa lagi… sertai peraduan ini dan dapatkan tiket anda!

Peraduan Premiere With Budiey Menonton HEILSTATTEN

Sensasi Selebriti dengan kerjasama TGV Pictures ingin menghadiahkan 60 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com menonton dan boleh menghadirkan diri di tayangan yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
3 Disember 2018 (Hari Isnin)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
8.45 malam

Tempat:
TGV Cinemas 1 Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere HEILSTATTEN – Budiey.com. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Sila gunakan hashtag ini: #PremiereWithBudiey #HeilstattenMY

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/TGVPictures & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #HeilstattenMY kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pelakon utama filem HEILSTATTEN

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan HEILSTATTEN– Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter & Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Filem HEILSTATTEN

Tarikh tutup peraduan:

2 Disember 2018

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada TGV Pictures dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 6 Disember 2018.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/TGVPictures dan jangan lupa langgan atau subscribe Youtube Channel TGV Pictures: www.youtube.com/TGVCinemas

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Filem Heilstatten

Filem Heilstatten

Filem Heilstatten

Filem Heilstatten

Filem Heilstatten

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

LEGOLAND® Malaysia Resort Bawa Musim Sejuk ke Malaysia

Peraduan Tayangan Filem SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER VERSE