in ,

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Filem ESCAPE PLAN 2: HADES

Hai semua pembaca setia…. selamat datang bulan Julai, di mana bulan ini banyak sekali filem hebat dihidangkan buat anda di pawagam!

Untuk semua kaki wayang sekalian, Budiey.com dengan kerjasama TGV Pictures akan menganjurkan sebuah tayangan Premiere With Budiey mengajak anda untuk menonton sebuah filem aksi yang cukup dramatik berjudul ESCAPE PLAN 2: HADES.

Escape Plan 2: Hades

Budiey ada 60 pass untuk korang melihat aksi pelakon hebat dalam filem ini dan seterusnya menonton filem ini di TGV 1 Utama pada 9 Julai 2018 ini.

Anda juga berpeluang memenangi hadiah berupa merchandise iaitu:

Water Bottle

3 x Water Bottle

T-Shirt

5 x T-Shirts

Chest Bag

5 x Chest Bag

Budiey nak mengajak anda semua menonton sebuah filem yang wajib ditonton ini di mana anda yang hadir dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya dibawa masuk ke pawagam.

[dropcap]K[/dropcap]alau nak tahu, filem arahan Steven C. Miller ini bakal menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 12 Julai 2018. Filem ini adalah sebuah filem yang bergenre aksi thriller, suspen dan jenayah ini.

[pullquote align=”right”]Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem yang penuh dengan babak aksi mengujakan ini bersama beberapa selebriti, Budieyators dan influencers yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, jadi jangan berlengah-lengah lagi, okay?[/pullquote]

Jujur secara peribadi Budiey sangat kaget melihat filem aksi yang pernah dilancarkan pada tahun 2013 lalu dijadikan sebuah sekuel dengan beberapa perubahan. Sekuelnya kali ini tidak akan menghadirkan kembali sang terminator, Arnold Schwarzenegger. Selain itu, pemilihan Steven C. Miller yang sejauh saya lihat profailnya lebih sibuk mengarahkan filem aksi kelas B ke bawah seperti Maraude, Arsenal, dkk ini mungkin jelas menurunkan ekspektasi pada sekuelnya kali ini. Sylvester Stallone masih diberi tugasan untuk memegang watak utama dan digandingkan pula dengan Dave Bautista (Guardians of The Galaxy, Spectre, Avengers : Infinity War).

ESCAPE PLAN 2: HADES bercerita tentang Ray Breslin (Sylvester Stallone) seorang pegawai elit spesialis keamanan terlatih yang sudah terbiasa membantu membebaskan orang-orang keluar dari penjara. Hingga suatu ketika orang kepercayaannya Shu Ren (Xiaoming Huang) diculik dan menghilang dalam penjara yang rumit. Ray harus mencari penyelesaianan dengan bantuan beberapa eman-temannya.

Apa tunggu lagi, usah tunggu-tunggu lama lagi ya untuk mendapatkan tiket bagi menonton filem ini nanti.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 12 Julai 2018, okay?

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer ESCAPE PLAN 2: HADES yang telah diriliskan di dada Youtube TGV Pictures.

Apa pendapat anda dengan trailer ni? Menarik tak?

Untuk kalian yang menyukai filem bergenre drama aksi ini, tunggu apa lagi… sertai peraduan ini dan dapatkan tiket anda!

Escape Plan 2: Hades

Synopsis ESCAPE PLAN 2: HADES

Years after Ray Breslin (three-time ACADEMY AWARD© nominee and GOLDEN GLOBE© winner Sylvester Stallone) fought his way out of the escape-proof prison called “The Tomb,” he’s organized a new top- notch, for-hire security force. But when one of Breslin’s team, the cool-as- ice wing chun master Shu (Xiaoming Huang), goes missing – inside a computerized techno-terror battle-maze known as HADES, where human combatants brawl like beasts – Breslin goes back into a secret lock-up to save his friend. Costarring Dave Bautista (“Guardians of the Galaxy”) as a deadly acquaintance of Breslin’s, ESCAPE PLAN 2: HADES promises audiences one hell of a ride.

Peraduan Tayangan Premiere Filem ESCAPE PLAN 2: HADES

Sensasi Selebriti dengan kerjasama TGV Pictures ingin menghadiahkan 60 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com menonton dan boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
9 Julai 2018 (Isnin)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
8.45 malam

Tempat:
TGV 1 Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere ESCAPE PLAN 2: HADES – Budiey.com. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #EscapePlan2

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/TGVPictures & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #EscapePlan2 kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pengarah dalam filem ESCAPE PLAN 2: HADES

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere ESCAPE PLAN 2: HADES – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere Filem ESCAPE PLAN 2: HADES

Tarikh tutup peraduan:

8 Julai 2018

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada TGV Pictures dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 12 Julai 2018.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/TGVPictures dan jangan lupa langgan atau subscribe Youtube Channel TGV Pictures: www.youtube.com/TGVCinemas

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Escape Plan 2: Hades

Escape Plan 2: Hades

Escape Plan 2: Hades

Escape Plan 2: Hades

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Piala AFF Suzuki 2018 Terbang Lebih Tinggi Bersama AirAsia

Muzik Video HAPPIER – Ed Sheeran Trending di Youtube Malaysia