in , ,

Peraduan Premiere With Budiey Filem xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE

Bagi memeriahkan lagi acara sambutan ulangtahun Budiey.com yang ke-10 tahun pada bulan Januari 2017 ini, Budiey.com mahu menjemput pembaca dan Budieyators bersama selebriti untuk menonton sebuah filem yang padat dengan aksi iaitu xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE. Jika anda pengemar filem aksi lasak lakonan terbaik dari Vin Diesel, haaaa… filem ini khas untuk anda!

Sebelum apa-apa, Budiey mahu korang tonton trailer filem arahan D. J. Caruso ini, xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE di mana anda dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya ditayangkan di pawagam. Beberapa orang selebriti dan influencers juga akan dijemput untuk memeriahkan tayangan ini.

Xxx: The Return Of Xander Cage

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE yang telah diriliskan di dada Youtube saluran United International Pictures Malaysia.

Budiey kira, ramai yang super-duper excited nak tengok filem aksi cemas mendebarkan lagi mengujakan lakonan hebat dari Vin Diesel, Tony Jaa, Donnie Yen, Samuel L. Jackson dan ramai lagi ni.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 26 Januari 2017.

Untuk kalian yang menyukai filem aksi yang padat dengan aksi mendebarkan, pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Sinopsis Filem xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE

Extreme athlete turned government operative Xander Cage (Vin Diesel), thought to be long dead, comes out of self-imposed exile to race villain Xiang (Donnie Yen) to recover a powerful weapon known as “Pandora’s Box”. Recruiting a group of thrill-seeking cohorts, Xander finds himself caught up in a deadly conspiracy of corruption among world governments.

Peraduan Tayangan Premiere xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 146 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

18 Januari 2017 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.30 malam

Tempat:

TGV 1 UTAMA, Hall 2

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE – Budiey.com di TGV 1 UTAMA, Hall 2. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #xxxMy

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/uipmalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #xxxMy kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.


3. Jawab soalan mudah ini:

1. Sebutkan dua nama pelakon filem xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere xXx: THE RETURN OF XANDER CAGE  – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

17 Januari 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada www.facebook.com/UIPMalaysia dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mengkagumkan ini mulai 26 Januari 2017.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/UIPMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel United International Picture : www.youtube.com/UIPMalaysia

Dapatkan info lanjut di laman website: www.uip.com.my

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Premiere With Budiey Filem SPLIT

WANITA TERAKHIR Fattah Amin Trending di Youtube Malaysia