in

Poster Teaser Final Filem Setem

Dengan dibarisi oleh ramai para pelakon terkenal seperti Afdlin Shauki, Rashidi Ishak, Vanidah Imran, Que Haidar, Bront Palarae, Isma Yusoof, Sathiya, Datuk Aziz Satar, Datuk Jalaludin Hassan, Harun Salim Bachik, Adam Corrie Lee, Aziz M Osman, Richard Garner, Diana Danielle, Kenchana Dewi, Azwan Haji Ali, David Teo, Sofi Jikan dan ramai lagi… Budiey pasti, filem ini akan mendapat tempat teratas di hati penonton.

Filem ini menceritakan tentang SETEM yang menjadi rebutan ramai! Biasanya lukisan berharga tinggi yang orang mahukan tetapi sebaliknya, sekeping setem yang nilainya jutaan ringgit menjadi rebutan ramai.

Rasanya ramai daripada kita tidak sampai pemikirannya untuk melihat peranan setem (keperluan yang cukup penting suatu ketika dulu dan tidak lagi begitu popular kini) untuk dijadikan idea utama menghasilkan sebuah filem cereka yang bukan saja mengundang tawa malah tersimpan mesej berharga untuk direnung bersama.

Tengok pada poster teaser final filem Setem ini, adakah anda akan menonton filem ini?

poster final film setem

Jangan lupa tonton!

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Salam semua

    Saya adalah antara orang yang menyaksikan tayangan perdana filem ini dan saya adalah peminat filem hollywood. Kebanyakan filem melayu kita boleh agak apa kesudahan jalan cerita. Jalan cerita filem ini sangat menarik. Sepanjang tayangan anda tidak akan dapat mengagak apa kesudahan filem ini.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Chandra Berduet Dengan Dato’ Sheila Majid Dalam Album Kedua

Sambutan Maulidur Rasul Tahun 1430H / 2009M di Masjid Negara