Photo Red Carpet Shout! Awards 2009: Part 2

Di Shout Awards, artis yang hadir telah menerima layanan diraja dengan dihantarkan terus ke karpet merah dengan sebuah limousine. Macam-macam gaya boleh tengok. Konsep funky. Gempak, walaupun ramai yang kata Shout Awards hilang seri meriahnya bila beberapa artis dah terbang ke Jakarta Indonesia untuk Anugerah Planet Muzik.

Ramai lagi selebriti yang menjejakkan kaki di karpet merah Shout! Awards, antaranya, Joe Flizzow, Sheila Majid, Afdlin Shauki, Rahim Maarof, Saiful Apek, Nabil, Estranged, Nikki, Alif Satar, Shila, Pesawat, One Buck Short, Jin Hackman, Pamela dan Vanessa Chong (adik-beradik Vince AF1), Dragon Red, Upin & Ipin, Deborah Henry, Paul Moss, Syafinaz Selamat, Andrea Fonseka, Bunkface, Qi, Joe Flizzow dan Caprice.

Nur Fathiah Upin Ipin

Joe Flizzow

Bunkface

Bunkface

Marion Caunter

Syafinaz & Paul Mose

Bunkface

Maron yang funky

Estranged

One Nation Emcees

Estranged

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Photo Red Carpet Shout! Awards 2009: Part 1

Senarai Pemenang Anugerah Planet Muzik 2009