in

Photo of The Day: Tema Anugerah Skrin 2009 Arabian Night

Bersempena dengan tema Anugerah Skrin 2009 yang bakal berlangsung 4 Disember 2009 ini, selebriti ternama telah menyarung pakaian ala Arab. Hasilnya memang malatop!

Pada jam 3 petang tadi, telah berlangsung dengan meriahnya, Sidang Media dan Pelancaran Anugerah Skrin 2009 di Ballroom Lagoon 1, Level 15, Sunway resort Hotel & SPA, Petaling Jaya.

Dengan kerjasama pereka fesyen tersohor, selebriti seperti Fouziah Gous, Intan Ladyana, Nora Danish, Liyana Jasmay, Irma Hasmie, Eira Syaziera, Raja Farah dan Wan Sharmila begitu bergaya dengan rekaan ala Arab. Memang kena dengan gaya dan tema serta konsep.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. ask tahun ni tak best la…. pembuka pun tah ape ape…buatla lagu yasin, nur kasih ke, ape ke….

  2. ask tahun ni mmg tk best langsung..pengacara dia jer yg best..fafau ngan afdlin..lagu2 bole kata semua tk best kecuali lagu adam dan hawa dgn trio jac ngan 2 artis lelaki tu..yg lelain ntah apa2 ntah..pembukaan tirai ada ke kump. yg menang (pertandingan kt tv3 tuh…aduhhhh naper aku lupe sgt ari ni..)

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gossip Pengarah Lalok Sakit Mental

Siapa Juara Gadis Melayu Musim Kedua