in

Peserta Misi 12 Terbaik & Kumpulan Terbaik Misi 12

MISI 12; sebuah program realiti yang diterbitkan khusus untuk membantu dan merubah masa depan remaja yang telah dilancarkan dan mula bersiaran pada 7 Februari 2012 yang lalu kini sudah tiba ke kemuncaknya.

Program yang telah mengumpulkan 12 orang remaja menganggur, bertaraf pendidikan rendah, tiada cita-cita, kurang keyakinan diri serta mempunyai masalah sosial telah diletakkan di bawah bimbingan dan pengawasan tiga orang mentor yang telah dilantik berdasarkan kredibiliti, pencapaian dan pengalaman masing-masing seperti Pengurus Besar Mercedes Benz Malaysia; Datuk Soke Clement Soo, Pengurus Besar Tayangan Unggul Sdn Bhd; Gayatri Su-Lin Pillai dan Pengarah Coffee Scene Sdn Bhd; Ooi Kim Chong.

Setelah hampir dua bulan menjalani kehidupan lebih sihat, melaksanakan matlamat pendidikan dan membentuk asas yang diperlukan untuk berdikari, kini tibalah ke kemuncaknya untuk mengtahui siapakah yang bakal dinobatkan sebagai ‘Peserta Misi 12 Terbaik & Kumpulan Terbaik Misi 12?

Program kemuncak MISI 12 ini bertuah apabila Isteri Perdana Menteri Malaysia; YABhg Datin Seri Rosmah Mansor sudi hadir dan menyampaikan hadiah kepada para pemenang di acara langsung yang bakal bersiaran di Astro RIA (saluran 104) ini.

Sehubungan dengan itu, Astro RIA akan menayangkan SIARAN LANGSUNG (PERINGKAT AKHIR) MISI 12 pada 20 Mac 2012 | Selasa | 8.00 malam | Studio 1, Astro, Bukit Jalil.

Malam kemuncak ini akan bertambah hebat lagi dengan persembahan yang dijangka hebat dari kumpulan A.P.I., Sham Kamikaze, Remy Ishak, Zulhuzaimy, Radhi OAG, Fasha Sandha, Hafiz dan pengacara Fahrin Ahmad.

Jangan lupa tonton ya!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sony Xperia S & Nokia Lumia 800

Filem Berani Punya Budak