in , ,

Peraduan Tayangan WANITA BESI – Yuna Anjuran Pantene

Ini adalah hadiah istimewa Budiey.com kepada Budieyators, pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini!  
Sebuah filem pendek berjudul WANITA BESI akan dapat ditonton tak lama lagi. Sebuah filem yang cukup memberikan inspirasi kepada semua insan terutamanya wanita-wanita di luar sana. Selain memberikan semangat untuk terus membina kehidupan yang lebih sempurna, filem WANITA BESI ini juga memberikan kekuatan dan cukup simbolik seorang penyanyi yang cukup ikonik serta terkenal di mata dunia. Siapa lagi kalau bukan Yuna.
Budiey di sini nak ucapkan tahniah buat Yuna yang telah dilantik menjadi duta Pantene Malaysia!
Anda mahu menonton filem pendek WANITA BESI ini? Haa, Budiey ingin memberikan peluang kepada anda semua untuk menonton bersama Yuna di sebuah tayangan eksklusif yang akan diadakan pada 24 Jun ini pada jam 11 pagi di GSC Pavilion KL. Bukan itu sahaja, anda juga turut menerima satu set produk penjagaan rambut daripada Pantene.
Jika mahu menang hadiah ini, apa kata sertai peraduan ini.

Peraduan Tayangan Wanita Besi - Yuna Anjuran Pantene

Peraduan Tayangan WANITA BESI – Yuna Anjuran Pantene

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 10 pasang jemputan menghadiri tayangan istimewa filem pendek WANITA BESI yang akan diadakan:

Tarikh: 24 Jun 2018 (Ahad)

Masa: 11 pagi

Tempat: GSC Pavilion KL

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. Sila klik butang SHARE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Jawab soalan mudah ini:

  1. Muat naik gambar anda bersama ‘Wanita Besi’ anda dan sila terangkan kenapa beliau menjadi anda punya Wanita Besi dan jangan lupa tag @budiey dan letak hashtag ni #MYPANTENE #WANITABESI
  2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email:

Peraduan Tayangan WANITA BESI – Yuna Anjuran Pantene

Tarikh tutup peraduan:

23 Jun 2018

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Pantene Malaysia dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Fanpage Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Instagram Post

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Robert Downey Trending Iron Man Marvel | 17

Selepas Bitcoin, DDKoin Pula Akan Dilancarkan Julai Ini

Aizat Amdan & Amira Syahira Artis Jemputan di Konsert Padi Reborn Exclusive Live In KL