in , ,

Peraduan Tayangan Premiere Filem PAUL BLART MALL COP 2

Salam semua pembaca Budiey.com, ini satu-satunya peluang untuk korang menonton PAUL BLART MALL COP 2 sebelum ianya dibawa ke pawagam. Kalau nak tahu, filem PAUL BLART MALL COP 2 akan menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 5 Mei 2015.

Untuk kalian yang menyukai filem bergenre action, adventure, comedy film ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

PAUL BLART MALL COP 2

Sinopsis PAUL BLART MALL COP 2:

Sutradara : Andy Fickman
Produser : Todd Garner, Adam Sandler, Kevin James
Penulis Skrip : Kevin James, Nick Bakay
Pelakon : Kevin James, Raini Rodriguez, David Henrie, Daniella Alonso, Neal McDonough, Nicholas Turturro, Eduardo Verastegui, D.B. Woodside, Gary Valentine, Loni Love, Ana Gasteyer

Sinopsis

PAUL BLART MALL COP 2 mengisahkan seorang sekuriti berbadan besar bernama Paul Blart (dipegang oleh pelakon Kevin James). Paul akan pergi ke Las Vegas untuk menghadiri ‘Security Guard Expo’ bersama putrinya Maya (Raini Rodriguez). Di saat acara tersebut berlangsung, Paul secara tidak sengaja mengetahui adanya perancangan rompakan. Sebagai seorang sekuriti, Paul mulai mencari idea agar dapat menangkap perompak dan penjahat dengan bantuan dari teman-temannya.

Peraduan Tayangan Premiere Filem PAUL BLART MALL COP 2

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

6 Mei 2015 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

TGV Cinemas 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere PAUL BLART MALL COP 2 – Budiey.com di TGV 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Selain tiket menghadiri premiere, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah merchandise ini. Pemenang dipilih berdasarkan slogan PALING KREATIF :

5 x Limited Edition ‘Paul Blart Mall Cop 2’ Polo Tee

Peraduan Tayangan Premiere Filem PAUL BLART MALL COP 2

3 x Limited Edition ‘Paul Blart Mall Cop 2’ Power Bank

Peraduan Tayangan Premiere Filem PAUL BLART MALL COP 2

5 x Limited Edition ‘Paul Blart Mall Cop 2’ Metal Roller Pen

Peraduan Tayangan Premiere Filem PAUL BLART MALL COP 2

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #PaulBlart2my kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

PAUL BLART MALL COP 2

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon yang membintangi filem PAUL BLART MALL COP 2

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere PAUL BLART MALL COP 2 – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere Filem PAUL BLART MALL COP 2 – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

1 Mei 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 6 Mei 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel Warner Bros. Pictures : www.youtube.com/SonyPicturesMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

PAUL BLART MALL COP 2

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Infinite Challenge Unveils its Sixth Man

Konsert Big Bang 2015 World Tour Malaysia