in ,

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey – INSIDIOUS: CHAPTER 3

Salam semua pembaca Budiey.com yang budiman, rasanya… ini antara peluang untuk korang menonton filem terbitan Focus Features berjudul INSIDIOUS: CHAPTER 3 sebelum ianya dibawa ke pawagam. Kalau nak tahu, filem INSIDIOUS: CHAPTER 3 akan menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 4 Jun 2015. Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menontonnya? Caranya ada kat bawah ni.

Kisah dalam filem ketiga dari movie paling dinantikan Insidious ini adalah prekuel dari filem Insidious yang pertama. Filem Insidious: Chapter 3 ini merupakan salah satu berhantu Hollywood yang paling ditunggu oleh sekalian pengikut.

Meskipun tak diarah lagi oleh James Wan seperti dalam filem pertama dan kedua, namun di tangan sutradara baru Leigh Whannell, film Insidious: Chapter 3 dijangkakan tetap menjadi salah satu film box office di tahun 2015 ini.

Filem Insidious: Chapter 3 dibintangi oleh Ermot Mulroney, Stefanie Scott, Lin Shaye, Hayley Kiyoko, Michael Reid MacKay, Angus Sampson, dan sutradara Leigh Whannell pun ikut bermain dalam film ini.

Untuk kalian yang menyukai filem bergenre horror filem ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

image012

Sinopsis INSIDIOUS: CHAPTER 3:

“Insidious Chapter 3” menceritakan saat sebelum Elise Rainier (Lin Shaye) tewas dan menjelma menjadi hantu dan merasuk beberapa orang.

Saat masih hidup, Elise adalah seorang paranormal yang membantu ramai mangsa untuk melakukan komunikasi dengan roh orang yang sudah mati. Tujuan komunikasi tersebut adalah untuk membantu seorang gadis (Stefanie Scott) yang dirasuk oleh roh jahat. Namun tanpa diketahui sebabnya, Elise menjadi ragu untuk menggunakan kekuatan supranaturalnya itu. Nantikan kisah lanjut.

image013

Peraduan Tayangan Premiere Filem INSIDIOUS: CHAPTER 3

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

3 June 2015

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

8.45 malam

Tempat:

GSC Cinemas 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere INSIDIOUS: CHAPTER 3 – Budiey.com di TGV 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Selain tiket menghadiri premiere, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah merchandise ini. Pemenang dipilih berdasarkan slogan PALING KREATIF :

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #INSIDIOUS3My kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon yang membintangi filem INSIDIOUS: CHAPTER 3

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere INSIDIOUS: CHAPTER 3 – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere Filem INSIDIOUS: CHAPTER 3 – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

1 Jun 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup menyeramkan jiwa ini mulai 4 Jun 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel Sony Pictures : www.youtube.com/SonyPicturesMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Review Hotel Hotel Crystal Crown Petaling Jaya

COMEDY CENTRAL Siar Sitkom Terbaru I LIVE WITH MODELS